Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes úgy elkezdeni ismerkedni, hogy még nem hevertem ki az előző csalódásomat?
Általában azt szokták tanácsolni hogy egy másik ember a legjobb a felejtésre illetve szórakozás barátok.
Szerintem egy próbát megér, és ha ismerkedésnél az elején pár találka után úgy látod h ez neked nem megy akkor az illetővel (pasival v nővel) közlöd h nem.
Köszi!
Eléggé furcsállom, hogy már hónapok óta nem is láttam a lányt, de még mindig gondolok rá szinte minden nap. Pedig nem is voltunk együtt sokat.
Más lányra így meg nem nagyon tudok ránézni... Áh, nem érzem magam normálisnak.
próbáld meg!
De ha nem megy akkor ne játsz a lánnyal és ne hitegesd és ne táplálj felé pozitív dolgokat a jövővel kapcsolatban hanem mond meg neki h nem megy.
Az a pláne, hogy amíg együtt voltunk nem is éreztem azt a nagy mindent elsöprő boldogságot, sem azt, hogy szerelmes lennék. Szimplán jól éreztem vele magam és vonzódtam hozzá.
Amikor vége lett és elkezdtem hiányolni, akkor jött ki ez rajtam és az istenért sem akar elmúlni...
az okai közé tartozik, hogy:
- egyedül vagy nincs ki lefoglaljon, aki már volt kapcsolatban és az valamikor jó volt, az utána nehezen van meg azok nélkül az igazán jó érzések nélkül amit az ember csak egy másikkal érezheti azt, És az nem szülő nem rokon nem barát.
- mert nem fogsz csókolózni egy rokonnal vagy haverral (elvileg :) ) de ez csak 1 példa.
- az a helyzet, hogy ha egyedül vagy akkor nem tudsz máson gondolkodni csak a volt kapcsolatodon, nem köt le más nem köt le annyira egy film se meg a net sem.
Max ha vannak jó barátok barátnők akikkel ki tudsz kapcsolódni. szóval marad egy űr az életedben amit nem tölt ki jelenleg senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!