Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg szórakozóhelyen hogyan lehet ismerkedni?
Háthogyha olyanok a melegbárok mint a fiúk a klubbolban akkor minden ujjadra jut egy pasi(ha jól nézel ki)
de sztem te is odamehetsz ahoz akit kiszemeltél
hajrá:)
de azért óvatosan ha fiatal vagy nehogy megerőszakoljanak
jah és ha vki még prédikálna h attól h vki meleg még nem erőszakol meg minden pasit.én ezt nagyon jól tudom.de heterok melegek között is van mindenféle ember
nem olyanok a melegbárok mint a fiúk a klubbólban :D:D olyan mint egy normális szórakozóhely, attól h ott ülsz és nézel ki a fejedből nem lesz semmi max a ronda idióták mennek csak oda akik mindenkire rámozdulnak... mi többen szoktunk menni (2-3-4-5) úgy könnyebb ismizni összecsapódni más társaságokkal stb. szal ugyanúgy működik a dolog mint egy heteró szórakozóhelyen semmi extra :P
16/F
Ülhetsz a pultnál is, de akkor érdemes rámosolyognod arra, aki tetszik, hátha odajön hozzád beszélgetni :)
Amúgy inkább táncolni érdemes, mert akkor szépen lassan odamész valakihez, vagy odajönnek hozzád és ...
De ilyen helyen elég nehéz összejönni valakivel, akivel komolyabb kapcsolatot szeretnél. Szóval, ha ez a terved akkor csak óvatosan, és kitartás! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!