Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szórakozóhelyen hogy lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szórakozóhelyen hogy lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés
Ha ott áll egyedül egy csaj, hogy menjek oda? Mit mondjak? És mi van, ha van barátja?
2011. máj. 23. 07:56
 1/5 anonim ***** válasza:
úgyse hallja amit mondasz, nagy a zaj
2011. máj. 23. 07:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Először figyelj meg van e barátja,ha nincsen akkor piával a kezedben menj oda hozzá(mmint neki szánttal):)érteni fogja a célzást(mondjuk ez nekem koncerteken működik,discoba nem járok,de szerintem bejöhet)
2011. máj. 23. 08:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Én tuti nem fogadnék el piát egy ismeretlen sráctól, de tény, hogy csak azzal tudna behálózni, ha kijelentené, hogy menjünk a disco csendesebb részébe, mert semmit sem hall belőlem. Az azt mutatná, érdeklem, nem csak riszálna.
2011. máj. 23. 08:36
 4/5 Neji ***** válasza:
Odamész és mondod:csá köcs ög anyád épp most b@sztam meg, jössz te is egy körre?
2011. máj. 23. 12:20
 5/5 A kérdező kommentje:

légyszi normális válaszokat! Nem szoktam ilyen helyre járni, szóval fogalmam sincs,

mi a szokás...

2011. máj. 23. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!