Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi az oka, hogy én minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka, hogy én minden lányt gonosznak tartok még ismeretlenül is és ezért is félek tőlük, nem merek velük ismerkedni?

Figyelt kérdés

2012. szept. 7. 12:35
 1/8 anonim ***** válasza:
95%
melegvagy.
2012. szept. 7. 12:36
 2/8 anonim ***** válasza:

Mert ismeretlenül rájuk vetíted ezt a tulajdonságot,miután ismerkednél velük némelyik tényleg "gonosz" volna meg h*lye.

De leginkább a kis hibáikon túl jó velük foglalkozni.

2012. szept. 7. 12:49
 3/8 anonim ***** válasza:

Miért félsz a lányoktól? Félsz, hogy csak szexelni akarnak veled? Félsz hogy megerőszakolnak? félsz hogy megvernek???

Hm?

2012. szept. 7. 13:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Na, még egy scientológus! A lányok, mint maga a gonosz!
2012. szept. 7. 15:08
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát sokszor én is így vagyok vele, valamiért ránézésről is gonosznak látom egyeseket. Mindet talán nem, de ennek ellenére mindegyiktől félek.

30/f

2012. szept. 7. 15:51
 6/8 anonim ***** válasza:

13:42-es:

Vannak labilisabb idegrendszerű fiúk, akik egy lány nyers elutasító válaszát nehezen vagy egyáltalán nem tudják feldolgozni. Nem kell ez alatt rögtön fizikai fenyegetettségre gondolni.

2012. szept. 7. 15:55
 7/8 anonim ***** válasza:

Nyugi, nem fogják leharapni a fütyidet.

Ki kellene próbálnod, hogy addig keresgélsz, amíg találsz egy nem gonoszat. Más is így csinálja, valószínűleg neked is működne.

2012. szept. 7. 19:38
 8/8 A kérdező kommentje:

Nem, szerintem félreértettétek. Egyszerűen nem tartom magamat méltónak egy lányhoz sem, biztos elküldene mind a fenébe, leherapná a fejem, hogy mit képzeltem magamról, hogy ő hozzá mertem szólni és mindenki előtt beéget. Egyszer megtörtént már és azóta megint nem tudok nyitni a lányok felé, bár azelőtt sem igazán ment. :S

Úgy gondolom az én külsőmmel értelmetlen is próbálkozni. Képzeljétek még a csúnya, kövér lányok is megakartak támadni, csak, mert bepróbálkoztam náluk egyik haverommal. Azt hittük, mindjárt nekünk jönnek és megvernek. :S

Nem tudom miért nincsenek igazán gyengéd, érzelmes, kedves lányok manapság. Vagyis vannak, egyet kifogtam, csak ritka nagyon és már foglalt mind. Ő meg is dícsért, mert egy csomó srác nem mer nála próbálkozni. Ja és fullos bombanő volt az a poén.

2012. szept. 7. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!