Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnétek olyan férfival,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyan férfival, aki nem akar háziállatot összeköltözés után?

Figyelt kérdés

Lakásban tartott teljesen kizárva. Leamortizálja a bútorokat, falakat, esetleg szaga is van (persze függ attól milyen állatról van szó).

Kertben tartottra szóba jöhetne a kutya, de ez is nagy felelősséggel jár. Ürüléket rendszeresen felszedni, kaja és friss vizet adni neki. Játszani vele, mindennap sétáltatni, lefárasztani, mert különben egész éjjel ugat, a kertet szétbarmolja (főleg ha ásós fajta).

Szeretem az állatokat, főleg a kutyákat. De olyan szinten nem, hogy ez a sok időráfordítás nekem megérje.

2020. márc. 15. 01:23
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
20%
Biztos, hogy nem.
2020. márc. 15. 09:15
 22/33 anonim ***** válasza:
54%

Nem, mert amit leírtál, teljes mértékben üti az értékrendemet.

Másrészt nem hiszem, hogy ezen rugózni kellene. Egy a sok vízválasztó dolog közül, pl. világ nézet, tervezett gyereke száma stb. És látod, hogy simán találsz olyat, aki egyetért veled.

2020. márc. 15. 09:17
 23/33 anonim ***** válasza:
71%
Késő bánat, van egy spitzem és őt fogom választani. :D
2020. márc. 15. 10:04
 24/33 anonim ***** válasza:
68%
Nem, heteró vagyok.
2020. márc. 15. 10:09
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

En nem, viszont tiszteletben kell tartani. Hiba mindket oldal reszerol a sunnyogas. Ha nem egyertelmu, remenyt keltenek a masikban.

En az allatokat valasztanam barmekkora szerelemben is.

2020. márc. 15. 10:12
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem, de talán egy ilyen nővel igen.

45F

2020. márc. 15. 10:12
 27/33 anonim ***** válasza:
74%
Csak ilyennel.
2020. márc. 15. 10:23
 28/33 anonim ***** válasza:

Megértem. Nekem van család nekik kellett a kutya. Én is imádom de 7 éves , ez alatt kb 5-6 millió forintban van és sok időt is elvitt így tulkeppen megértem ha valaki nem akar kutyát tartani.

Az más kérdés hogy én szeretem az állatokat így nincs ezzel gondom de nem mindenki ilyen

2020. márc. 15. 11:13
 29/33 anonim ***** válasza:
32%
Csakis olyannal, Az állat nem a házba való. Gyerekem van, nem egyenlő egy állattal!
2020. márc. 15. 12:31
 30/33 anonim ***** válasza:
44%

Nekem volt egy macskám, 1 hónapja adtam túl rajta. Soha többet semmilyen háziállatot nem szeretnék a lakásba, ha valakinek ez nem tetszik, akkor nem egymást keressük.

Több százezer lesz újrahúzni a bútorokat, amíg itt volt, egy napnál többre nem tudtam elmenni otthonról, a kis szobába kényszerültem bezárkózni előle, mert az egész lakást uralta, játékból karmolt, harapott, és iszonyat hangosan nyávogott. Koszt és rendetlenséget csinált.

2020. márc. 15. 14:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!