Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan férfival, aki nem akar háziállatot összeköltözés után?
Lakásban tartott teljesen kizárva. Leamortizálja a bútorokat, falakat, esetleg szaga is van (persze függ attól milyen állatról van szó).
Kertben tartottra szóba jöhetne a kutya, de ez is nagy felelősséggel jár. Ürüléket rendszeresen felszedni, kaja és friss vizet adni neki. Játszani vele, mindennap sétáltatni, lefárasztani, mert különben egész éjjel ugat, a kertet szétbarmolja (főleg ha ásós fajta).
Szeretem az állatokat, főleg a kutyákat. De olyan szinten nem, hogy ez a sok időráfordítás nekem megérje.
Igen! Ezzel semmi gond nincs! Ezt nagy hülyeség a gyerek témàval összemosni!! A két dolognak semmi köze nincs egymàshoz. Az meg, hogy volt akinek az édesapja is így vélekedett, az is csak egy dolog, attól még lehetnek ég és föld. Én nőként ugyanígy vélekedek! Teljesen korrekt módon leírta a kérdező, hogy mi a "gondja" az àllatokkal, teljesen értékelendő hogy tisztában van vele, hogy "mit tud nyújtani" Sokkal jobb helyzet, mint mikor valaki felelőtlenül bevàllalja az àllattartàst, de képtelen az állat igényeit kielégíteni!
Attól meg, hogy valaki àllatbaràt, attól nem kell ám mindenkit leszólni, aki nem az!
A felelősség az felelősség.
Akár növény, akár allat, akár ember.
Egyrészt sztem nem szereted a kutyakat. Aki szereti, az nem ir ilyeneket egy olyan lénnyel kapcsolatban, aki úgy néz rad mint senki más.
Másrészt, ez csak rólad szól. Csak a te kenyelmedrol, de annyira sem vagy oszinte, hogy kimondd h nem szereted az állatokat. Ezzel nincs semmi baj, de te feltesz el egy ilyen hülye kérdést.. Hiszen erzed h ez gáz.. Ez még megfelelési kényszer.
En szeretem az állatokat. Nem élnek nélkülük. Akinek ez nem tetszik, azt sajnálom. Én ilyen vagyok es igy élek.
Nem kell a gyakorin hulye kerdeseket félteni onigazolas végett.
Amugy a kérdésedre a valasz: nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!