Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most, hogy a külföldi férfiaknak el kellett távozni, lehetséges egy újabb reneszánsz az ismerkedési kultúrában?
Bp.-n már minden második, túlzás nélkül minden második csajnak külföldi pasija volt. Akkora divat lett ez, hogy aki külföldi, annak szét kell tenni, hogy ez már őrület.
Most hogy beütött a kínai koronavírus járvány és a világ gazdasága válságba sodródott, lehetséges hogy új értelmezést, új kapukat nyit meg a társkeresés terén?
Lehet reménykedni valami jóban, pl. hogy a nőknek el kell majd fogadniuk egy átlagos külsejű, átlagos keresetű magyar férfit is? Mert eddig bővel válogathattak a világkínálatból, ahol a szociális segély is több mint a magyar átlagfizetés. De most már nem, mert lezárták a határokat.
Van remény, hogy egy átlagos férfi is nőhöz jut?
Akkor elmondom ÉN!
Átlag férfi a nők szerint:
- 20 évesen saját cég
- luxusautó
- luxusapartman
- minimum 190 centi
- izmos
- bunkó
- havonta világkörüli utazások lebonyolítása
"Konkrétumot mondjál már ember...."
Velem te ne beszéljél ilyen lekezelően.
Amúgy meg minek mondjak konkrétumot? Azért hogy aztán kiforgasd a szavaimat, "jó" női szokáshoz híven?
"- 20 évesen saját cég"
Nincs, de még az apjának se, amit örökölne.
"- luxusautó"
Nincs, ketten vettünk egy kisebb, de jó terepjárót.
"- luxusapartman"
Szép helyen lakunk, de a luxusapartman az nagy túlzás.
"- minimum 190 centi"
Annyi biztos nincs, 185 körül lehet. Bevallom, sose mértem le. Nálam kb 10 centivel lehet magasabb.
"- izmos"
Az, de inkább sportosnak mondanám, utóbbi rám is igaz. Mindkettőnknek fontos a jó alak, talán baj?
"- bunkó"
Nem az, legalábbis jobban élvezi szavakkal felhúzni azokat, akik bunkók vele (vagy velem). Amúgy mindenkihez borzasztó udvariasan viszonyul.
"- havonta világkörüli utazások lebonyolítása"
Inkább kéthavonta, de ezek már azelőtt is megvoltak nekem, hogy összejöttünk volna. Egyrészt nagyon olcsó utazni, ha tudja az ember, hogy kell, másrészt gyakran meghívnak magukhoz a külföldi barátnőim, és már őt is vendégül látják.
Egyéb csodálatosan ostoba elképzelés?
22L + 23F
Átlag magyar férfi (akiket leinceleztek) 😊:
- állandó munkahelye van, átlagbérrel
- hűséges
- 175-185 magas
- normál testalkat
- családcentrikus
- udvarias
Dióhéjban ennyi, tessék, Ők az általatok "incel" - nek keresztelt lúzerek 😊
Ezer meg egy általad leírt, átlagos pasi van a környezetemben, mindegyiknek minimum tartós kapcsolata van, de sokan házasok vagy gyerekesek.
Továbbra sem értem a hisztit.
Nem erre mondjuk, hogy incel. Incel az, aki:
- tárgynak tekinti a nőket
- azt hiszi, neki a nő figyelme, szeretete alanyi jogon jár
- csak a topkategóriás, fiatal, vékony nőket tekinti nőnek, de ő maga nem akar külsőleg teljesíteni semmit
- fórumokon lóg, és hasonszőrű barátaival tölti az idejét
- nőgyűlölő
Akkor mondjak mar meg ezek az incelek is, hogy szamotokra milyen az atlag no!
Mert akarhanyszor megkerdeztem, mindig ilyen Palvin Barbi kaliberu csajok lettek belinkelve. Ugyhogy mirol beszelunk?!
Az atlag ferfinak nem kell az atlag no!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!