Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most, hogy a külföldi férfiakn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most, hogy a külföldi férfiaknak el kellett távozni, lehetséges egy újabb reneszánsz az ismerkedési kultúrában?

Figyelt kérdés

Bp.-n már minden második, túlzás nélkül minden második csajnak külföldi pasija volt. Akkora divat lett ez, hogy aki külföldi, annak szét kell tenni, hogy ez már őrület.

Most hogy beütött a kínai koronavírus járvány és a világ gazdasága válságba sodródott, lehetséges hogy új értelmezést, új kapukat nyit meg a társkeresés terén?

Lehet reménykedni valami jóban, pl. hogy a nőknek el kell majd fogadniuk egy átlagos külsejű, átlagos keresetű magyar férfit is? Mert eddig bővel válogathattak a világkínálatból, ahol a szociális segély is több mint a magyar átlagfizetés. De most már nem, mert lezárták a határokat.

Van remény, hogy egy átlagos férfi is nőhöz jut?

2020. márc. 14. 14:50
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
81%

"Bp.-n már minden második, túlzás nélkül minden második csajnak külföldi pasija volt."

Te itt trollkodsz? Vagy olyan hülye vagy, hogy tényleg el is hiszed a sok baromsagot, amit odszehordasz?

Csak megjegyzem. Járvány időszakban a kutya sem fog ismerkedni, utána meg újból jönnek a turisták.

2020. márc. 14. 15:10
 12/56 anonim ***** válasza:
89%
Nekem az nem férfi, akinek nem számít, hogy a nő vonzódik-e hozzá, vagy csak beéri vele.
2020. márc. 14. 15:15
 13/56 anonim ***** válasza:
17%

"Miért nem lehet megérteni azt, hogy ha lehet olyan partnerem, aki értelmes, kedves, figyelmes, ráadásul nem hányom el magam, ha ránézek, akkor nem fogom egy csőlátású, idióta incellel beérni"

Na látod, szegény bolti eladó Béláról neked is egyből egy olyan ember jutott eszedbe, akitől elhányod magad, és egy idióta incel. És még én vagyok a korlátolt, lolz. Pedig Béla egyetlen bűne, hogy minden tekintetben átlagos, bár az igényeid (egy részét) kielégíti: értelmes, kedves, figyelmes... Magyarul tipikus "csak barát" típus. :)

2020. márc. 14. 15:17
 14/56 anonim ***** válasza:
87%
Béla attól lesz kedvesrendes, mert csúnya?
2020. márc. 14. 15:19
 15/56 anonim ***** válasza:
73%
Most gondolod hogy azért, mert pár hónapig bezárnak a szórakozóhelyek, hirtelen mindenki összejön az első szembejövő csövessel is akár? Nem vagy normális...amúgy nem tudom, honnan veszed ezt a “minden csajnak külföldi pasija van” dolgot, nekem rengeteg barátnőm van, méghozzá többségük nagyon csinos is, de mindnek magyar pasija, jegyese van. Még azoknak is, akik külföldre költöztek. Ellenben több olyan pasit is ismerek, aki külföldi lányokkal képes távkapcsolatban lenni, mert milyen menő ezzel villogni(Thaiföld, Ausztrália stb).
2020. márc. 14. 15:20
 16/56 Lazy Lover ***** válasza:
11%
Reméljük évekig ki tart a vesztegzár és a kiéhezett nők lejjebb adják az igényeket
2020. márc. 14. 15:24
 17/56 anonim ***** válasza:
85%
Elfelejtitek, hogy keze van minden nőnek.
2020. márc. 14. 15:29
 18/56 anonim ***** válasza:
3%

"Béla attól lesz kedvesrendes, mert csúnya?"

Nem. Pont arról szólt a válaszom neki, hogy a nőknek egyből egy csúnya ember rajzolódik körbe a fejükben. Úgy látszik a nőknél nincsenek skálák 1-től 10-ig, csak 1 meg 10. Ezt jó tudni.

2020. márc. 14. 15:30
 19/56 anonim ***** válasza:
83%

De én ezt mindig mondtam, 1 és 10. Tetszik vagy nem. Nekem nincs olyan, hogy kicsit tetszik. Vagy tetszik teljesen, vagy nem.

Nem alkalmizom, és mások helyett nem tudok dönteni, hogy objektíven "hanyas".

2020. márc. 14. 15:32
 20/56 anonim ***** válasza:
80%

"Béla attól lesz kedvesrendes, mert csúnya"

Nem vetted még észre? Itt minden csúnya pasi belülről maga a tokely.

2020. márc. 14. 15:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!