Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most, hogy a külföldi férfiaknak el kellett távozni, lehetséges egy újabb reneszánsz az ismerkedési kultúrában?
Bp.-n már minden második, túlzás nélkül minden második csajnak külföldi pasija volt. Akkora divat lett ez, hogy aki külföldi, annak szét kell tenni, hogy ez már őrület.
Most hogy beütött a kínai koronavírus járvány és a világ gazdasága válságba sodródott, lehetséges hogy új értelmezést, új kapukat nyit meg a társkeresés terén?
Lehet reménykedni valami jóban, pl. hogy a nőknek el kell majd fogadniuk egy átlagos külsejű, átlagos keresetű magyar férfit is? Mert eddig bővel válogathattak a világkínálatból, ahol a szociális segély is több mint a magyar átlagfizetés. De most már nem, mert lezárták a határokat.
Van remény, hogy egy átlagos férfi is nőhöz jut?
"Ennyire lenézi a nőket, hogy most mind versenyezni fognak, hogy ki szopja le?"
Én nem látok ilyet a kérdésben, ezt már te költötted hozzá.
"akkor nem fogok a selejt felé menni, ha nincs jó. Ha tojást akarok enni, de csak záp van, nem szokom meg az ízét, hanem eszek tojás helyett mást."
A kérdésben átlagos férfiakat kérdezett. Én értem hogy aki szerint minden második csajnak külföldi pasija van hülyének nézed (mert ez tényleg hülyeség), de akkor talán nem a kérdezőt kéne támadni, hanem a kérdést elolvasni, értelmezni, és arra válaszolni.
Annyira marha érdekes, hogy szerintetek minden pasi, aki egyedül van 30 évesen is, az egyébként egy tökéletesen normális, kedves, figyelmes, értelmes, átlagos kinézetű pasi, és mindössze az az egyetlen bűne, hogy bolti eladóként dolgozik vagy éppen "visszahúzódó".
Elárulok egy titkot: az összes valóban átlagos kinézetű, értelmes, rendes férfi ismerősömnek van párja, sőt, sok esetben jegyese/felesége/gyereke.
Aki 30 éves korára sem tud egyetlen értelmes párkapcsolatot felmutatni, ráadásul szerinte az a megoldás a magányára, hogy a vírus miatt a nők nem külföldiekkel fognak kezdeni, azzal igen is van némi probléma. Leginkább a fejecskéjében.
Nem költöttem hozzá, reductio ad absurdum. Itt dörzsölgetik a tenyerüket, hogy lesz nőjük, teljes meggyőződéssel mondják.
Tehát azt mondod, hülyeséget ír, de nem az ő hibája, hanem az enyém, mert nem látom át a hülyeséget? Nem az én felelősségem, nem vagyok az anyja.
"Tehát azt mondod, hülyeséget ír, de nem az ő hibája, hanem az enyém, mert nem látom át a hülyeséget?"
Hülyeség, hogy minden második nőnek külföldi barátja van, az viszont nem, hogy nagyon sok átlagos pasi nem talál magának barátnőt, vagy ha talál is kapja a barátzónát, a kikosarazást, stb. Vagy majd talán 30 éves korára összejön valami. És ebben mindössze annyi bűne van, hogy minden tekintetben átlagos.
Azt meg jó hogy kikérem magamnak, hogy szerintetek az átlagos = valótlant állít, csöves, incel, selejt, csúnya, stb. Mert nagyon úgy tűnik hogy ennek hallatán egyből erre asszociáltok.
"Miért, szerinted mégis mi az átlagos?"
Hát nem az amit ti annak hisztek.
"Na, akkor mesélj. Szerinted mégis milyen egy "átlagos magyar férfi"?"
Nem olyan mint amiket itt írtatok (valótlant állít, csöves, incel, selejt, csúnya), de nem is olyan mint amire a nők 90%-a vágyik 18 és 30 éves koruk között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!