Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a srácok, akik nem nagyon mesélnek magukról, miért nem teszik?
Annyi ilyenbe belefutok. Hogy nagyon kedves meg minden, de mindent kell kerdezgetni tőle, ha bármit is meg akarok tudni róla, és mélyebb dolgokról sosem beszélnek.
És sosem tudom eldönteni, hogy ezek a srácok zárkózottak, buták, vagy amúgy nem érdeklem őket igazán?
Nők amikor a macsó csávó nem beszél az érzéseiről: milyen izgalmas és misztikus, be is fekszek alá!
Nők amikor átlagos vagy az alatti pasik nem nyílnak meg: mekkora lúzer, beszéljél már magadról!
Nők amikor az előbbi típus végre megnyílik: te vagy a legjobb barátom!
Na ezért.
Sokszor kaptam meg h tul sokat mondok el magamról, aztán meg h alig beszélek magamról. Sehogy se jó.
Ha nem mondom el akk titokzatos vagyok az egyiknek, zárkózott a másiknak.
Ha elmondom, felületes vagyok az egyiknek, nyitott a másiknak.
Akinek valóban érdemes megnyílni az türelemmel, érdeklődéssel kb elősimogatja a dolgokat amellett h biztonságérzetet ad.
Mindenki más előtt érdemes titkolózni, ha érdeklődni nehezükre esik, ott az ajtó.
Szépen leírták a lényeget, tényleg több ok lehet:
- Van olyan, aki szimplán nem tartja magát érdekesnek, visszahúzódó, esetleg nem érzi, hogy kéne magáról beszélnie. Ilyenkor egyszerűen kérdezz és ráéreznek idővel.
- Azt is észrevettem, hogy van jó pár srác, akinek igazából nincs nagy baráti társasága és aktív élete. Beülnek 1-1 baráttal valahova, dumálgatnak és ennyi. Erről igazából nincs mit mesélniük, mert nincs benne semmi izgalmas más számára.
- Meg van az a kategória, aki én vagyok és még láthatóan jó pár válaszoló. Leírom a saját tapasztalataim, átlagos srácként: Ha mély dolgokról mesélek, akkor folyton panaszkodó vagyok. Ha egyből megnyílok, akkor nincs bennem kihívás, nem vagyok érdekes. Ha felszínes phaszként tömören beszélek, csupa felesleges dologról, akkor nyerő vagyok...
Az a helyzet, hogy ezt a nők szúrták el. Ideje lenne felnőniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!