Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még olyan srácok, akik nem viselkednek úgy, mint egy elmebeteg?
Szeretném, ha ez csak általánosítás lenne, de az elmúlt években rengeteg sráccal beszélgettem/randiztam, és egyszerűen tényleg megdöbbentő.
A többség még egy értelmes mondatot sem tud leírni, sok az ijesztően nyomulós/perverz alak is, aki az elején normálisnak tűnik, azokról meg kiderül, hogy totál elcseszett, érzelmi intelligencia nulla, eltűnnek, olyanok, mint egy tinédzser, és még sorolhatnám.
Régebben azt gondoltam, biztosan az én hibám, ha így viselkedik valaki, de sajnos más lányoktól is rendre ezt hallom, és pl. a legutóbbi esetnél is, őszintén úgy gondolom, hogy teljesen normálisan viselkedtem, tényleg semmi olyat nem csináltam, ami zavaró/fura lehetett volna, de akkor is ez az eredmény.
Komolyan nem értem, mi lehet a baj.
Szerintetek hol kéne ismerkednem?
Élőben nem jönnek lehetőségek sajnos, sosem dolgoztam/mozogtam olyan helyen, ahol potenciális emberek vettek volna körül. Vagy idősek/foglaltak/nem jöttek be. Neten meg mindig ez a vége.
24N
Ha a többség elcseszett, nem kell hozzá valami különleges képesség, hogy ilyet válassz. Ezt annyira bírom. Persze csak nőknek mondják, hogy "benned van a hiba, mert ilyet választasz". Ha 80% ilyen, akkor elég nagy az esély erre.
A másik meg, férfiszemmel nem tudod felmérni, hogy az IT-s srác normális. Veled. Mert te is férfi vagy. Mert egyenrangúnak tart.
Jut eszembe arról, hogy választod/kiváltod belőlük, ez is érdekes:
"De éppen ez az, ha valaki normálisan áll hozzájuk, az miért vált ki ilyen szánalmas viselkedést?"
Mert előtted beszéltek több száz nővel aki porig alázta őket, nem tudom te milyen lennél a 100. al ha az előtte való 99 szétalázott, és igen egy idő után megunja mindenki és rájön hogy normálisnak lenni nem kifizetődő. Mióta bunkó paraszt állat vagyok sokkal több sikerem van, amikor meg kedves voltam normális mindenki kihasznált, elhajtott kb hülyének nézett. Volt amikor verset is írtam, a saját osztálytársaim előtt alázott szét a csaj.
Most már az ezredik csalódás és randi után kezdem kiismerni a nőket, először is a külsőségek pl ápolt haj, kéz stb, igényes ruha, óra, kocsi ezek alap dolgok. Utána felteszek pár keresztkérdést amivel be tudom lőni nagyjából milyen tipusú mit kell neki mondani mi az amit hallani szeretne. Egy randi alatt mindent beleadok hogy a legnagyobb hatást érjem el (régen sokat olvastam, választékos szókincsem van), amint laposodik azonnal kitalálok valami kamu indokot hogy miért kell mennem így a nő minden találkozás alkalmával nagyon pozitiv élményekkel távozik és nem azzal hogy hát a vége lapos volt. Fontos össze vissza hazudni, hülyíteni, elejteni ilyen kis félre érthető morzsákat, pár rejtélyes dolgot amivel azt érem el hogy kombináljon és gondoljon rám, kb úgy tudok már velük játszani mint valami bábuval, aztán egy idő után eljutunk az ágyig, megdugom, szétalázom és kidobom a francba. Vagyok már olyan pszichopata (ami kellett a csalódások feldolgozásához) hogy ennél több ne kelljen tőle, volt olyan csaj aki kb ajtót kaparta hogy járni akar és már nem érdekel mert annyira kiég az ember az ezredik csalódás után amikor normális, hogy elhidegül a rendes érzelmektől és kapcsolattól. És rengeteg férfi gondolkozik így és van egy rakat lelkibeteg férfi és nő.
10#, na most nem kellene naponta ugyanazt ismételgetni, ha a nők végre felfognák, hogy ők a felelősek a rossz döntéseikért, akármennyire is szeretik játszani az áldozatszerepet.
Ha a társkereső oldalokon kiválasztható ki tudja hány ezer férfi közül mindig ugyanaz a problémás fajta "találja be", akkor 100%-ban a nők pocsék ítélőképessége és döntései a valódi ok, semmi más.
Tinderen múltkor dumáltam egy csajjal szépen illedelmesen. Mivel érdekesnek találtam a munkáját kérdeztem róla pár dolgot. Erre már kaptam is a választ hogy most komolyan a munkájáról akarok beszélgetni?
Ha azzal nyitsz hogy sokkal jobban nézne ki szép pirosan a segged ha kikötöznélek és elfenekelnélek, egyből belelkesedik és szívesen beszélget... szóval kereslet-kínálat.🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!