Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztatok már elmebeteg, pszichopata emberrel?
Ez a szociopata definíciója a pszichopata az aki élvezetből gyilkol / megkínoz másokat.
Egy volt osztálytársnőmnek 3 ilyen pasija is volt.
Igen.
Nekem nem volt ilyen kapcsolatom,de sajnos a környezetemből ismerek pár személyt,aki ilyen.Szinte élvezik,ha fáj valamid,nem szabad velük kapcsolatban lenned.
Nekem volt egy ilyen barátnőm aki a notórius hazudozásai miatt is belefér ebbe a meghatározásba. Olyanokat hazudott, hogy meghalt az anyja és milliókat örökölt. Meg vett a fiának házat, és vagy fél évig azt hallgattam, hogy mit csinálnak a házon, meg utána, hogy még mindig nem akar a barátnőjével odaköltözni. Persze mikor rákérdeztem, akkor csak lestek, mert semmi nem volt igaz belőle. Meg még az anyja is élt.
Eleinte normálisnak tűnt és majdnem össze is költöztünk, akkor akart az állítólagos örökségéből lakást venni. Persze mikor ügyvéd előtt le kellett volna tenni az előleget, akkor állítólag ellopták az öltözőszekrényéből a pénzt. Majd az utalásnál is voltak technikai problémák. Utána meg az ügyvédnél fenyegetőzött, hogy biztos megkapta, az eladó csak lezagadja.
Egy helyen dolgoztunk és ott is, folyton kavart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!