Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még olyan srácok, akik nem viselkednek úgy, mint egy elmebeteg?
Szeretném, ha ez csak általánosítás lenne, de az elmúlt években rengeteg sráccal beszélgettem/randiztam, és egyszerűen tényleg megdöbbentő.
A többség még egy értelmes mondatot sem tud leírni, sok az ijesztően nyomulós/perverz alak is, aki az elején normálisnak tűnik, azokról meg kiderül, hogy totál elcseszett, érzelmi intelligencia nulla, eltűnnek, olyanok, mint egy tinédzser, és még sorolhatnám.
Régebben azt gondoltam, biztosan az én hibám, ha így viselkedik valaki, de sajnos más lányoktól is rendre ezt hallom, és pl. a legutóbbi esetnél is, őszintén úgy gondolom, hogy teljesen normálisan viselkedtem, tényleg semmi olyat nem csináltam, ami zavaró/fura lehetett volna, de akkor is ez az eredmény.
Komolyan nem értem, mi lehet a baj.
Szerintetek hol kéne ismerkednem?
Élőben nem jönnek lehetőségek sajnos, sosem dolgoztam/mozogtam olyan helyen, ahol potenciális emberek vettek volna körül. Vagy idősek/foglaltak/nem jöttek be. Neten meg mindig ez a vége.
24N
Szerintem en nem vagyok elmebeteg :) 26f
De sok mindent nem mondtal magadrol, biztos nem te valtod ki beloluk hogy "radikalisan viselkedjenek"?
Végig sem olvasom a kérdést teljesen, de az én ismeretségi körömben rengeteg ilyen srác van még akkor is, ha én nem teljesen vagyok normális. Munkatársak között is és haveri körben is. Sőt, munkám révén rengeteg céggel kell tartanom a kapcsolatot és sok helyen már elég jó ismerősöm lett az IT-s srác és ők is teljesen normális rendes emberek akikre egyáltalán nem igaz amit amit írsz.
Nem tudom, hogy te hol és milyen emberekkel ismerkedsz de szerintem valamit nagyon rosszul csinálsz.
Én tényleg igyekszem normálisan állni hozzájuk. Kedves vagyok, érdeklődő, törődő típus, nem vagyok tapadós/féltékeny sem, mivel én is szeretem, ha van levegőm egy kapcsolatban.
Érdekelni sok téma érdekel, hobbijaim is vannak. Sport, művészet, utazás, olvasás, koncert, kiállítás, stb. Igazából bármilyen programra nyitott vagyok.
Külsőre nekem a picit kisfiúsabb arcú srácok tetszenek általában, testalkatra nem vagyok válogatós, de inkább vékonyabb legyen, meg szeretem, ha valaki nyitott személyiség, és kicsit extrovertáltabb, szeret beszélgetni, és aranyos, figyelmes velem, de kb. ennyi, nem hinném, hogy ez teljesíthetetlen lenne.
Jaj te szegény még egy könnycseppet is elmorzsoltam :(
Hát nekem meg van saját egzisztenciám, előtte olvasok mindig profilt hogy személyre szabott módon tudjak kezdeni ne csak egy mizuval, nem szoktam perverzkedni, teljesen normális vagyok és kb válaszolnak mondjuk 100 ból 5-en, ebből az 5 ből kb 4 tud köszönni, ebből a 4-ből kb 2 képes összetett normális mondatok megfogalmazására, ebből a kettőből az egyiknek mindig van titokba pasija, a maradék egy meg nem akar találkozni :)
Aztán amikor durva vagyok, bunkó, lekezelő, agresszív, és kutyába nézem a másikat a 100-ból visszaír olyan 5-10 között, és volt már sokszor aki találkozott is, sőt szex is volt.
Szóval hát az utóbbi jobban kifizetődik :) Saját magatoknak köszönhetitek.
Angolul erre külön kategória van:
Ők sem tudtak helyesen írni, ahogy észrevettem.
Még az itteni válaszok is ismerősek:
- te választod őket, pedig minden lánynak annyi imádója van, amennyire egy rocksztár is büszke lenne, csupa tökéletes úriember, de te barátzónázod őket
- vagy azért a te hibád, mert a létezésed ezt váltja ki belőlük, te felelsz mások viselkedéséért
- jaj, de sajnáltatod magad, pedig valójában a nők bántalmazzák a férfiakat, te gonosz dög
- én nem vagyok ilyen, de én túl rendes és unalmas vagyok az olyanoknak, mint te
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!