Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkednek így a nők?
Pár éve véget ért egy 7 éves kapcsolatom nagyon undóritó módon csaltak meg amig én dolgoztam ő már a szüleinek is bemutatta az új kollégát. Természetesen egyből dobtam ahogy kiderült megismerkedtem egy férjes nővel aki le ígérte a csillagokat h elválik de becsapott aztán kis idő múlva megismerkedtem egy korombeli független csajjal aki a munkájára hivatkozva mondván nincs ideje a sok melo mellett utasított vissza rá két hónapra összeházasodott egy másik csávóval. Egy kis ideig megint pihentettem a dolgot amikor újra rászántam magam a munkahelyen udvaroltam egy hölgynek hónapokig azt mondta nem rég vált el kicsit várjunk ezzel a kapcsolat dologgal lelkesen ostromoltam mire kiderül h nincs is egyedül valami vén formának az élettársa évek óta. Közben neten is próbálkoztam vagy szemtelen módon vissza sem írtak vagy csúnyán elhajtottak. Nem tudom mit tegyek merjek-e bármiben belekezdeni pedig nincsenek nagy elvárásaim egy alkatban hozzám hasonló lányt szeretnék aki nem csap be szeret és törödik velem.
30F
Mert gerinctelenek.
Akkor vannak csak jó esélyed egy nőnél, ha ő nézett ki magának téged.
A többi meg le fog szopatni, olyan módon amiket írtál.
Szerencséd hogy 7 évig kapcsolatban voltál, így kimaradtál ezekből a dolgokból.
Rövid válasz: mert megtehetik.
Hosszabb válasz: mert megtehetik, hisz elképesztő férfibőségben élnek a nők, ezért egy-egy férfi teljesen értéktelen, bármikor lecserélhető és kedvükre szórakozhatnak velük. Miközben a férfiaknak vért kell izzadniuk a legkisebb esélyért is, a nők nem győznek válogatni. Itt tartunk.
Ha szeretek valakit az utolsót is neki adnám
Hiba, óriási hiba. Én is megtettem ezt 3 párommal, hogy pitiztem nekik, vettem 120 ezres telefont akkoriban (ami most vagy 180 ezer lenne átszámítva), másiknak laptopot, mind kidobott. És igen, mindig a nő választ. Ezekben az esetekben te választottál, ezért jártál így, ők csak benne voltak a dologban valamennyire, de nem ők akartak igazán téged. Még van 2-3 éved hogy próbálkozz, utána 35 felett már öreg leszel a legtöbb 30 alatti nőhöz, a felett meg majd mind már házas lesz vagy elvált-gyerekkel. Én is így jártam 34 évesen, már a legtöbb nő öregnek tart, 3-4 éve meg mindig én futottam a nők után, én halmoztam el őket minden jóval. Ki is dobtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!