Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért viselkednek így a nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkednek így a nők?

Figyelt kérdés

Pár éve véget ért egy 7 éves kapcsolatom nagyon undóritó módon csaltak meg amig én dolgoztam ő már a szüleinek is bemutatta az új kollégát. Természetesen egyből dobtam ahogy kiderült megismerkedtem egy férjes nővel aki le ígérte a csillagokat h elválik de becsapott aztán kis idő múlva megismerkedtem egy korombeli független csajjal aki a munkájára hivatkozva mondván nincs ideje a sok melo mellett utasított vissza rá két hónapra összeházasodott egy másik csávóval. Egy kis ideig megint pihentettem a dolgot amikor újra rászántam magam a munkahelyen udvaroltam egy hölgynek hónapokig azt mondta nem rég vált el kicsit várjunk ezzel a kapcsolat dologgal lelkesen ostromoltam mire kiderül h nincs is egyedül valami vén formának az élettársa évek óta. Közben neten is próbálkoztam vagy szemtelen módon vissza sem írtak vagy csúnyán elhajtottak. Nem tudom mit tegyek merjek-e bármiben belekezdeni pedig nincsenek nagy elvárásaim egy alkatban hozzám hasonló lányt szeretnék aki nem csap be szeret és törödik velem.

30F

2019. nov. 14. 02:46
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
53%
31 évesen maradok örökre egyedül. Szóval szerinted, mennyire lesz esélyem? És soha nem volt felnőttel kapcsolatom.
2019. nov. 14. 02:59
 2/21 anonim ***** válasza:
55%

Mert gerinctelenek.

Akkor vannak csak jó esélyed egy nőnél, ha ő nézett ki magának téged.

A többi meg le fog szopatni, olyan módon amiket írtál.

Szerencséd hogy 7 évig kapcsolatban voltál, így kimaradtál ezekből a dolgokból.

2019. nov. 14. 03:30
 3/21 anonim ***** válasza:
71%
1. Remélem, hogy gyerekkel sem 😱
2019. nov. 14. 05:52
 4/21 anonim ***** válasza:
7%
Hé, szopatásért szopatás jár.
2019. nov. 14. 07:28
 5/21 anonim ***** válasza:
84%
Látszik a leírásból hogy elkeseredetten próbáltál valakit találni és szaladtál a nők után. Ezért utasítottak vissza.
2019. nov. 14. 08:06
 6/21 A kérdező kommentje:
Nem adtam okot egyiknek sem erre ugy érzem ezt nem érdemeltem meg. Utolsó nem gondolnám h elkeseredetten a kudarc után mindig hónapokig hagytam a dolgot csak akkor kezdtem újra udvarolni mikor ugy éreztem kihevertem az előző megalázást. De ha így is lett volna az sem indok hogy így viselkedjenek velem. Kiakarok mászni a gödörből erre még jobban beletaposnak ennek az okát nem értem sajnos. Aztán ránk mondják hogy mi csapjuk be a nőket. Aha végülis sosem csaltam meg egy barátnőmet ezzel szembe volt amelyik kocsit kapott tőlem. Ha szeretek valakit az utolsót is neki adnám miért nem lehet megbecsülni a rendes embert?
2019. nov. 14. 09:08
 7/21 anonim ***** válasza:
80%
Valószínűleg magad főlé választasz. A jó csajoknak te nyomi vagy.
2019. nov. 14. 13:09
 8/21 anonim ***** válasza:
67%

Rövid válasz: mert megtehetik.

Hosszabb válasz: mert megtehetik, hisz elképesztő férfibőségben élnek a nők, ezért egy-egy férfi teljesen értéktelen, bármikor lecserélhető és kedvükre szórakozhatnak velük. Miközben a férfiaknak vért kell izzadniuk a legkisebb esélyért is, a nők nem győznek válogatni. Itt tartunk.

2019. nov. 14. 14:05
 9/21 anonim ***** válasza:
68%
Kérdező, van egy örök mondás amit bölcse egyetemi professzorok is elmondtak már az órájukon: nőnek akkor higgy, ha ló legel a sírján. ÉS nyugi, manapság a legtöbb nő, aki kicsit is extrovertált, csinos és fiatal az csalja a párját. Engem 2 exem csalt meg annó. A nők ilyenek. Törődj bele. 34 F.
2019. nov. 14. 15:42
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeretek valakit az utolsót is neki adnám

Hiba, óriási hiba. Én is megtettem ezt 3 párommal, hogy pitiztem nekik, vettem 120 ezres telefont akkoriban (ami most vagy 180 ezer lenne átszámítva), másiknak laptopot, mind kidobott. És igen, mindig a nő választ. Ezekben az esetekben te választottál, ezért jártál így, ők csak benne voltak a dologban valamennyire, de nem ők akartak igazán téged. Még van 2-3 éved hogy próbálkozz, utána 35 felett már öreg leszel a legtöbb 30 alatti nőhöz, a felett meg majd mind már házas lesz vagy elvált-gyerekkel. Én is így jártam 34 évesen, már a legtöbb nő öregnek tart, 3-4 éve meg mindig én futottam a nők után, én halmoztam el őket minden jóval. Ki is dobtak.

2019. nov. 14. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!