Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkednek így a nők?
Pár éve véget ért egy 7 éves kapcsolatom nagyon undóritó módon csaltak meg amig én dolgoztam ő már a szüleinek is bemutatta az új kollégát. Természetesen egyből dobtam ahogy kiderült megismerkedtem egy férjes nővel aki le ígérte a csillagokat h elválik de becsapott aztán kis idő múlva megismerkedtem egy korombeli független csajjal aki a munkájára hivatkozva mondván nincs ideje a sok melo mellett utasított vissza rá két hónapra összeházasodott egy másik csávóval. Egy kis ideig megint pihentettem a dolgot amikor újra rászántam magam a munkahelyen udvaroltam egy hölgynek hónapokig azt mondta nem rég vált el kicsit várjunk ezzel a kapcsolat dologgal lelkesen ostromoltam mire kiderül h nincs is egyedül valami vén formának az élettársa évek óta. Közben neten is próbálkoztam vagy szemtelen módon vissza sem írtak vagy csúnyán elhajtottak. Nem tudom mit tegyek merjek-e bármiben belekezdeni pedig nincsenek nagy elvárásaim egy alkatban hozzám hasonló lányt szeretnék aki nem csap be szeret és törödik velem.
30F
,,Hosszabb válasz: mert megtehetik, hisz elképesztő férfibőségben élnek a nők, ezért egy-egy férfi teljesen értéktelen, bármikor lecserélhető és kedvükre szórakozhatnak velük."
A legegyszerűbb, random átlag huszonéves átlag külsejű, tanult nőnek is irgalmatlan sok pasas ír. Volt egy exem. Tök átlag kinézetű 25 éves építészmérnök lány. Vissza akartam kapni. Tánccsoportba járt. Egyszer megmutatta a facebookját, elment 3 táncórára, az ott lévő 19 től 57 éves pasasok közül (vagy 40 férfi), minden 2. írt neki, hogy milyen jó volt vele táncolni, milyen csinos, jó lenne meginni valamit. És csak egy tök átlag nő, átlag arc, átlagosan csinos, sportosan öltözött. Tucat lány, akit az utcán észre sem veszel, mert 1000 meg 1 olyan megy el melletted ott. Nekem az esetem volt a nő, kívül-belül. De arra akarok kilyukadni, h a random lányoknak is egy nap akár egy tucat ismeretlen férfi is ír faceen. Ez egy hónapban már több száz is lehet. Olyan szinten tudnak válogatni, ha pedig még szép is a nő, akkor elképzelhetitek mi megy, milyen ostrom, hogy megkapják őket.
Utolsó!
Naív vagy, ha azt hiszed, hogy ettől változna a nők ízlése. Ne gondold, hogy farokra annyira nagyon szükségük van a nőknek, hogy 2 év után mindegy lenne, hogy ki az, csak legyen....:D
A férfi mindig jobban igényli a nőt, mint a nő a férfit.
Hogy más nők miért viselkednek így, nem tudom. Én viszont azért untam meg a hűséges, ragaszkodó jókislány szerepet, mert azt láttam, hogy ez hosszabb távon egyetlen férfit sem érdekel. Inkább elüldöztem ezzel őket, nyilván izgalmasabb és érdekesebb, akit bárki bármelyik bokorban meg tud kapni. Ez nem jelenti azt, hogy megcsalnám a párom. Egyrészt mert nincs párom, másrészt örülnék, ha egy pasira jutna időm, nemhogy még többre is.
Csak már nem tudok úgy kötődni a másikhoz és nem is akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!