Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkednek így a nők?
Pár éve véget ért egy 7 éves kapcsolatom nagyon undóritó módon csaltak meg amig én dolgoztam ő már a szüleinek is bemutatta az új kollégát. Természetesen egyből dobtam ahogy kiderült megismerkedtem egy férjes nővel aki le ígérte a csillagokat h elválik de becsapott aztán kis idő múlva megismerkedtem egy korombeli független csajjal aki a munkájára hivatkozva mondván nincs ideje a sok melo mellett utasított vissza rá két hónapra összeházasodott egy másik csávóval. Egy kis ideig megint pihentettem a dolgot amikor újra rászántam magam a munkahelyen udvaroltam egy hölgynek hónapokig azt mondta nem rég vált el kicsit várjunk ezzel a kapcsolat dologgal lelkesen ostromoltam mire kiderül h nincs is egyedül valami vén formának az élettársa évek óta. Közben neten is próbálkoztam vagy szemtelen módon vissza sem írtak vagy csúnyán elhajtottak. Nem tudom mit tegyek merjek-e bármiben belekezdeni pedig nincsenek nagy elvárásaim egy alkatban hozzám hasonló lányt szeretnék aki nem csap be szeret és törödik velem.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!