Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy csak a duci vagy kövér nők akarnak többet?
Figyelt kérdés
Nem az esetem a kövér nők, a vékony nők az eseteim. Amikor randiztam általában a kövér nők mind akartak többet a vékonyak meg mondták hogy bocsi de nem érzik azt nincs kémia... 35 éves vagyok és ez megy már 5 éve2020. márc. 3. 16:04
1/17 anonim válasza:
Miért randizol kövér nőkkel ha nem az eseteid?? Amúgymeg minden nőnek egyformán magasak az igényeik.
2/17 anonim válasza:
Miért randizol kövér nőkkel? :D Ha nem az eseted?
3/17 anonim válasza:
"Amúgymeg minden nőnek egyformán magasak az igényeik." Jah persze, instamodell kell itt minden férfinak, a többi nőt emberszámba sem veszik.
5/17 anonim válasza:
Ha nem az eseteid (ami nem gond mindenkinek más az ízlése)akkor ne randizz velük és hülyítsd őket.
De 5 év magány után sem engedsz kicsit sem ...jo egyedül ?
6/17 A kérdező kommentje:
Tudtam hogy kérdezi ezt valaki.. Neten nem látszott hogy ilyen kövér és adtam esélyt neki hogy hátha...
2020. márc. 3. 16:14
7/17 A kérdező kommentje:
5. Nem jó egyedül de kövér nem.
2020. márc. 3. 16:15
8/17 anonim válasza:
És mi van azzal, aki mondjuk kövér,de jelentős fogyáson ment keresztül (30+kg) és még folytatja ezt a tevékenységet?
9/17 anonim válasza:
Mindig ezt hozzák fel pasik
De azer sok helyen kivan irva meg viszonyitani lehet h 60kg vagy épp 90..
Meg tudod a kövér nő lefogyhat pl elkezd sportolni
És ha épp lesz egy vékony csajod lesz valaki betegsége pl hormon simán meghizhat
Ne csak ezt nézd !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!