Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van minden pasinak valami kattja?

Figyelt kérdés
Ha találok olyan férfit, aki tetszik, szimpatikus és összejövünk, az biztos betegesen féltékenykedik és nyomoz utánam, vagy ponthogy kiderül, hogy megcsal. Vagy túlságosan papucs, vagy túlságosan önző. Valami oka mindig van, amiért idővel szétmegyünk. Egyszerűen mintha nem létezne arany középút. Vagy csak eddig nem volt szerencsém hozzá? Létezik boldog párkapcsolat, ahol tényleg szeretik, elfogadják és támogatják egymást a felek, önzetlenül?

2020. márc. 3. 07:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Biztos neked is van kattanásod. Szerintem kapásból itt van kattanásnak az, hogy nem nézel magadba, hogy veled mi lehet a probléma, hogy úgy gondolják, hogy téged ellenőrizgetni kell. Elismerem, hogy alapból vannak féltékeny meg kevésbé féltékeny típusú emberek. Abból ahogyan leírod, hogy túl ilyen túl olyan nekem az jön le, hogy neked elég nehéz azért megfelelni, de te elvárod, hogy te úgy kelljél valakinek ahogyan vagy. Közben az nem derül ki, hogy miért féltékenykednek. Ne vedd ezt támadásnak, de ha esetleg egy olyan csaj vagy akinek sok fiú barátja van esetleg egy-egy italozós buli után még náluk is alszol (szexmentesen) az azért nekem sem tetszene és szerintem neked sem. Ez csak egy példa volt nem vádaskodásból írtam ezt. Szerintem gondold azért át az, hogy mi a te felelősséged abban, hogy a kapcsolatok így alakulnak.
2020. márc. 3. 11:36
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Tökéleteset nem fogsz találni, mert nincsen. Hibái mindenkinek vannak amit vagy elfogadsz vagy nem. Nyilván egy ellenőrizgető partner nem elfogadható. Egyébként nem nagyon tudsz mit tenni. Ismerkedj tovább hátha egyszer találsz olyat aki megfelelő lesz.
2020. márc. 3. 12:30
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

"Ha van szeretet, minden van. "

Ha kizárólag önmagad szereted, akkor sosem lesz jó senki és semmi. El kell, hogy keserítselek. A nők 99.9999%-a önmagán kívül mást nem tud szeretni. Oda mész ahon stikkje van a menőmanónak, majd sírsz h "mindenki" kattant. Nem nem, csak te mész oda a pofonért, amire senki sem kényszerít.

2020. márc. 3. 12:41
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Megértem a problémádat, voltam én is hasonló cipőben csak a nők kapcsán, de egy két dologra felhívnám a figyelmedet; egyrészt tökéletes partnert nehéz találni, inkább azt mondom, lehetetlen! Mindenkiben lesz valami ami nem tetszik... az a lényeg hogy olyan partnert találj, akivel a lehető legkisebb kompromisszumokat kell kötnöf az "alap dolgok" tekintetében. A másik pedig az, hogy érdemes önvizsgálatot is tartani, hogy pl milyen a partner kiválasztási technikád, másrészt pedig bizonyára neked is vannak hibáid, mint ahogy mindenkinek... tehát nagyon fontos az hogy időnként próbálj a másik ember helyzetébe belehelyezkedni, az is sokat segít. De még egyszer mondom, keresni kell, és előbb utóbb azt fogod észrevenni hogy kis kompromisszumokkal is működik egy kapcsolat, na az a jó kapcsolat, abba kell akkor minden energiát befektetni.
2020. márc. 3. 13:26
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Célhoz keresel embert, túl konkrét elképzelésed van arról milyen partnert szeretnél. Ez pont úgy működik ,mint egy állásinterjú, de ott előre közlik minek kell megfelelni és mire számíthatnak. Gondolom elég fiatal vagy még, sokan beleesnek ebbe a hibába.

Minden embernek van valami hibája, a kérdés csak az, hogy az a hiba téged idegesít, vagy együtt tudsz vele élni. Ha azt hiszed, hogy azt a hibát ki tudod nevelni a másik emberből akkor szintén rossz úton jársz, ez nagyon ritkán vezet eredményre. A boldog párkapcsolat ismérve, hogy mindkét ember elfogadja a másikat az összes hibájával együtt és pontosan tudják hogy együtt erősebbek és sikeresebbek mint külön-külön.

Amikor azt írod, hogy az egyik ember féltékeny, a másik papucs, akkor elgondolkoztál azon miért reagálnak így? A te viselkedésed is lehet ennek a kiváltó oka. Ahhoz jó partnert találj, ahhoz először meg kell ismerned önmagad, a valós szükségleteidet, és aszerint partnert keresni. Ehhez kell némi tapasztalat és önismeret, ezért nem szokott elsőre sikerülni!!!

41F

2020. márc. 3. 13:30
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Senki sem tökélete és nem érdemes túl nagy elvárásokat sem támasztani.

Milyen dolgokra gondolsz, amik megkeserítik a mindennapokat?

2020. márc. 3. 14:41
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha rám hallgatsz szerintem sétálj el egy könyvesboltba és vásárold meg szépen a :

"Egymáshoz kapcsolva - Pszichológiai titkok a szerelem fellobbantására és megtartására

Dr. Amir Levin Rachel S. F. Heller"

című könyvet,és onnan megtudhatod,hogy milyen érzelmi kötődési csoportba tartozol,valamint hogy akikkel eddig együtt voltál ők milyen kötődési csoportba tartoznak. S amit eddig nem értettél életedben eljő majd a fény fejedbe...

2020. márc. 3. 15:39
 18/21 A kérdező kommentje:

Igen, tudom, hogy senki sem tökéletes. Nemis azt várom, hogy kockahasú, főzni tudó, 6 nyelven beszélő, gazdag valaki legyen. De egy kapcsolat bizalom nélkül nem tud működni, nem? Azért ez csak nem túlzott elvárás.

Köszi a könyvtippet, utánanézek.

2020. márc. 3. 16:55
 19/21 A kérdező kommentje:
Amúgy nem adok okot féltékenykedésre. Nem járok bulizni, nem beszélek fiúkkal. De amúgy az ilyen embereknek nem kell indok, hogy féltékenyek legyenek, egyszerűen magukkal nincsenek rendben és nem hisznek a tartós szerelemben, hűségben.
2020. márc. 3. 16:56
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem féltékenykedik, akkor ráfogod, hogy "biztos nem normális""Nem érdekled őt", stb.

Ha van rajta sapka az a baj, ha nincs akkor meg az.

2020. márc. 3. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!