Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos pasinak nem sok esélye van párt találni?
Eddigi életem során még egyetlen nő sem talált vonzónak.
Hiába próbálkoztam,randiztam sütött a másik félről csak azért van velem ott,mert abban a pillanatban nem jutott jobb neki.Soha nem éreztem azt,hogy az ellenkező nem a közeledésemet bármilyen módon viszonozta volna.Igazából csak én mentem a lányok után,akik néha leereszkedően eltűrték a próbálkozásaimat.
Úgy éreztem,hogyha javítok magamon,akkor vonzóbbá tehetem magamat.3 évnyi edzés + 15kg izom után egy fikarcnyit sem változott a helyzetem.
Ha annyi edzéstől egy fikarcnyit sem változott a helyzeted, akkor 2 lehetőség van:
- Nem vagy átlagos pasi, hanem átlag alatti. De, mivel randiztak már többen is veled, ezért jön a másik lehetőség, hogy:
- Egyszerűen annyira elviselhetetlen a személyiséged, hogy senki sem akarja rád vesztegetni az idejét.
De akkor miért van az, hogy átlagos és átlagon aluli ismerőseimnek vannak barátnőik? És több közülük meglepően szép.
Ne érts félre, nem támadni akarlak, csak ha logikusan nézzük eszerint csak modellférfiakkal rohangálnának a nők az utcán.
Nem lehet, hogy már elnézést, de pitsáknál próbálkozol? Vagy olyan csajoknál, akik csak visszajelzést akarnak meg bókokat?
Majd egyszer rájössz, hogy nem a külsőddel van a baj.
Írtad, hogy többen randiztak veled, ez azt jelenti, hogy láttak benned lehetőséged. Aztán valamivel a randi folyamán mindig elrontottad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!