Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves férfi társaim miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves férfi társaim miért van ez?

Figyelt kérdés

A velunk egyidos nok miert pont a 10+ Idosebb ferfikkal jonnek ossze?

Ez szemely szerint engem annyira nem erint mert a legfiatalabb baratnom 2 evvel volt fiatalabb mint en de mindig azt veszem eszre ha ismerkedek es nem jovok be az adott lanynak aki korban velem egyidos vagy 1-2 evvel idosebb hogy amiert mar nincs haz,olyan auto,penz mint egy sokkal idosebb embernek aki mar azert ha eltudott valamit erni elert ennyi idosen pl 30ev. 20 eves letemre igen dolgozok , igen otthon lakok de nem tartom magam egyaltalan gyerekesnek amikor ilyen indokkal jonnek a mai lanyok hogy a veluk egyidos fiuk “gyerekek”.Talan ha nekunk is meglennenek ezek az auto,karrier,haz temaju dolgok maskepp neznenek rank a korosztalybeli nok?Miert nezz ram a lany aki tetszik mint ugy mint egy kisfiura?(koltoi kerdes) en mindig is a sajat korosztalyomat neztem.De amikor meglatok egy fiatal csajt aki velem egy idos es egy 10 evvel idosebb palit mindig elgondolkozok hogy miert van egy ilyen szep lany egy olyan emberrel aki csak kb a korava tudja lenyugozni tenyleg csak a penz szamit?

2020. márc. 2. 20:12
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
76%

A pénz csak kifogás,nem errôl szol.

Velem egykorú akkor sem kellene ,komolytalan buli meg Balaton Sound meg iPhone akárhány hitelre ??!!!erre alapozni komolyan nem lehet.

Az idősebbek már túl vannak a látszat dolgok menőségén nem ezt nézik és nem is ez nekik a lényeg.

Mostani parom is idősebb és nemhogy pénze nem Volt valas után épp mínuszba ...

De vannak céljai tervei más a hozzáállása az élethez

2020. márc. 2. 22:07
 22/25 anonim ***** válasza:
78%
Huszonéves vagyok. A velem egykorú srácok komolytalanok. Látom ezt a munkahelyemen és láttam az egyetemen is. ÉN inkább vagyok már közelebb a 30-hoz mint a 20-hoz, tehát már mérlegelem, hogy kivel tudnék családot tervezni. És nem, nem akarok beleülni a készbe, mert nekem is van pénzem és megtakarításom. Mindössze olyan társra van szükségem, aki maximálisan mellettem tud állni, mikor családunk lesz. A mai huszonéveseknek még mindig a hétvégi berúgás, a bulika, az új telefon meg a számítógépes játékok a fontosak. Még minimum 10 év kell neki, amíg úgymond "beérnek".
2020. márc. 2. 22:15
 23/25 anonim ***** válasza:
22%
Mert azt hiszik, "érettebb". Ami tudjuk, hogy nincs így. Gondolj csak vissza, 15 évesen mennyire érettnek és "érettebb vagyok a kortársaimnál" embernek gondoltad magadat. Aztán 20 évesen már mosolyogva nézel a 15 éves énedre. 25 évesen meg a 20 évesre, aztán 30 évesen a 25-re. Ez sosem "áll be". Másképp gondolkodsz, mások a célok, stb. De ez nem jelenti azt, hogy érettebb vagy. Egyszerűen csak többet éltél, több időd volt. Anyagilag is, mikor szedsz össze hamarabb X összeget, ha holnap kell, vagy 10 év múlva? Na látod, neki annyi évvel több ideje volt ott tartani, ahol "tart". Bár ez a tart valahol kifejezés is egy baromság, mert mindannyian a sírba tartunk, nincs kivétel....
2020. márc. 2. 22:30
 24/25 anonim ***** válasza:
0%

1, Szerencsére nem minden nő ennyire egyszerű és felszínes. Sok olyan nő is van, aki nem nézi a kort, hanem ténylegesen a másik embert. Nekem is volt már olyan komoly kapcsolatom, ahol a lány 5 évvel volt idősebb nálam.

2, Az átlagtól sose várj komoly magyarázatot. Az átlag mindig egy olyan tömeg, ami nem képes önálló véleményt foglalni, hanem a tömeg tagjaként megy a tömeg után. Az átlagos nőktől ne várj komoly magyarázatot arra, hogy mit-miért csinálnak. (Ugyanez igaz az átlagos férfiakra is.)

3, A férfi idősebb dolog egy régóta beidegződött társadalmi elvárás és szokás. Plusz nőként azért kényelmesebb is egy készbe beleülni (mind szellemileg, mind egzisztenciálisan), mint valakivel dolgozni is ezeken.

4, Tök jól eléldegél az a tévképzet, hogy a nők hamarabb érnek. Ez valóban igaz, DE biológiai értelemben. Érzelmi és értelmi szinten nem igazán van különbség a két nem között. Nem véletlen, hogy akik magukat komoly és érett nőként próbálják beállítani, általában messze vannak ettől, ha előadják azt, hogy a korosztályukban milyen komolytalanok a férfiak. Biztos a férfiak éretlensége miatt több a fiatal cégalapító férfi, mint nő. Biztos az éretlen férfiak miatt költözik több nő a férfihoz, mint fordítva. Biztos az éretlen férfiak szülnek a nem működő kapcsolatokba gyerekeket.

(Valaki meg írta, hogy xy tudós mit mondott. Oké, ez szép és jó, de nézzük már meg a fordítottját... Jelenleg, ha egy tudós azt merné mondani, hogy a férfiak előbb érnek, akkor gyakorlatilag pár nap alatt egy jó nagy adag nő rászabadulna, hogy mekkora egy szexista, talán a munkahelyéről is kirúgnák, meg páran meghurcolnák a #metoo jegyében.)

Bónusz: Érdemes megnézni, hogy páran írták, hogy a fiatal srácok buliznak és foglalkoznak mondjuk a telefonokkal. Ja, mert a fesztiválok nincsenek tele ugyanannyira nőkkel is és pl. az instán kimutathatóan többet lógnak a nők, mint a férfiak. Meg, ha valaki szórakozik, akkor biztos komolytalan és ha van hobbija, szintén...

Vajon az érintettek felfogják valaha, hogy a másik nem ilyen szintű szidása és általánosítása, meg az önfényezés nem egyenlő az érettséggel, ahogy gondolják?

2020. márc. 3. 01:42
 25/25 anonim ***** válasza:
Nem tudom , de én is ezt vettem észre .. :( Nyugi biztos van olyan lány aki nem ilyen csak meg kell találni és ez nehéz.
2020. márc. 3. 04:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!