Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi társaim, ti le adtátok az igényeiteket vagy inkább egyedül maradtok minthogy megalkudnátok?
Figyelt kérdés
2020. febr. 13. 18:04
1/20 anonim válasza:
Nem tudom leadni, ami nem tetszik azzal nem tudok együtt élni így maradok egyedül!
2/20 anonim válasza:
Nem kell leadnom az igényeimből, fullos csajaim szoktak lenni.
4/20 anonim válasza:
Nincsenek konkrét igényeim. Valakire feláll, valakire nem. Akire nem áll fel, azzal nem nagyon tudok mit kezdeni.
5/20 anonim válasza:
MINDIG és MINDENBEN le kell adni, ha élni akarsz, és valamennyire megélni az életed.
Ha nem telik Ferrarira ne gyalogolj, vegyél egy Opelt.
Ha nem telik budai villára ne csövezz, vegyél egy kis lakást.
Ha nem telik bikini modellre, keress egy normális csajt.
7/20 anonim válasza:
A leadott igény az maga a megalkuvás
9/20 anonim válasza:
Külsőre igen. Viselkedésre, jellemre nem. Mert olyannal még lehet lenni aki külsőre nem vonz, de olyannal nem akit legszívesebben szétrobbantanál egy rakétával, mert idegesít minden mozdulata.
10/20 anonim válasza:
Nem kellett leadnom, mert nem csak bikini modellek között akarok keresgélni. Nekem tökéletes egy természetes, kedves, átlagosan csinos csaj is. Ennek ellenére egyedül vagyok, pedig se nem dagadt, se nem ronda nem vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!