Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz egyedül lenni?
Sok embernél azt látom hogy szinte mindig van valakije, ha szakít akkor jön a következő. Nekem ez fura mert ha szeret valakit az ember akkor ennyire hamar nem tud váltani. Meg én már elmúltam húsz éves de még nem volt kapcsolatom.
Gáz egyedül lenni?
Rossz abba belegondolni hogy más pár hét alatt talál valakit én meg évek alatt nem tudtam.
Társadalmi megítélés szerint egyre elfogadottabb, az már más kérdés, hogy kb. semmi értelme az életnek így.
29F
Egy szar kapcsolatban lenni gáz.
Két állapotnak van értelme a szememben: az egyedüllétnek és annak, ha az ember a megfelelő partnerrel él normális kapcsolatban.
Minden más tök fölösleges.
Hármassal értek egyet és nem világos, miért lett lepontozva. Akinek a párkapcsolat az élet értelme, annak hiányában instabillá válik.
Minden esetben jobb egyedül lenni, mint kártékony kapcsolatban. Arról nem is beszélve, hogy az egyedüllétben több lehetőség van az önmegvalósításra.
"az már más kérdés, hogy kb. semmi értelme az életnek így"
Mármint a tiédnek, drága.
Én most 25 évesen úgy döntöttem nekiállok és csinálok még egy diplomát munka mellett. Elmondtam szüleimnek akik szerint is jó ötlet és csináljam bátran, mert most még van rá időm, nincs családom, nincsenek gyerekek, sokkal könnyebb így. Aztán belegondoltam, hogy igazából miért lenne az evidens, hogy CSAK és MOST könnyebb, mert nincs senkim? Miért kellen bárki más is magam mellé, aki igazából SEMMIT nem tud nyújtani számomra. Csak elvenné fölöslegesen az enregiám és egy ismételt szakítás után kezdhetném előröl újra összeszedni magam. Mi értelme van ennek? Főleg akkor ha ez gyerek/gyerekek mellett történik.
Fél éve szakított velem barátnőm, és most kezdem úgy érezni először azóta, hogy ismét van értelme az életemnek és vannak céljaim. De nem hiszem, hogy ez lekorlátozódna egy adott idfőszakra, hogy visszatérve a tanulásra pl. azt csak most lehet csinálni amíg modnjuk nem vagyok 30. Én egyre inkább úgy érzem nem vágyom arra, hogy valakivel legyek és nem akarok családot sem.
Szóval szerintem nem gáz egyedül lenni. Csak akkor ha élsz a nagyvilágba és csak úgy elvagy céltalanul. Akkor gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!