Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfi társaim! Ti hogy "lőttét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi társaim! Ti hogy "lőttétek be", hogy milyen kategóriába tartoztok, mint férfiak?

Figyelt kérdés
2019. máj. 13. 18:49
 1/10 anonim ***** válasza:
64%
Milyen kategóriára gondolsz? Incelek meg Chadek? Alfahímek meg "jófiúk"?
2019. máj. 13. 19:01
 2/10 Rockarc ***** válasza:
41%

En mar belottem, hogy te melyik kategoriaba tartozol.

43F

2019. máj. 13. 19:07
 3/10 A kérdező kommentje:
Hát, kb., ahogy az 1. írja. Abból indult ki, hogy előfordult már olyan, hogy olyan nő mosolygott rám, hogy majdnem magam mögé néztem, hogy biztos rám gondol? De olyan is, hogy visszafogott, szolíd lány tett a fejemre nagyívben. :D Szóval nem nagyon tudom bekategorizálni magam, hogy mégis, kiknél próbálkozzak eséllyel?
2019. máj. 13. 19:12
 4/10 anonim ***** válasza:
39%
Annyit lőjj be, hogy alfa vagy béta vagy. Az alfa a tipikus szépfiú kategória, aki eszközként tekint a csajokra, és persze a csajok futnak utána, mert övék a megtiszteltetés, ha megfekteti őket. A béta a normálisabb srác, a visszafogottabb, az átlagos külsejű emberke. Csak a normális vagy idősebb csajok értékelik a tulajdonságait. Én béta vagyok, nem kapok meg minden nőt, de ez nem is érdekel.
2019. máj. 13. 19:40
 5/10 anonim ***** válasza:
63%
Nak kategorizaltam magam azt mégis van nőm oszt nem is rusnya.
2019. máj. 13. 19:55
 6/10 anonim ***** válasza:
81%
Ha ebben a trágya terminológiában maradsz, akkor ne fáradj semminek a belövésével. Nem lesz nőd, mert tré vagy.
2019. máj. 13. 20:59
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

én a fajom egyetlen egy példánya vagyok!

homolus romanus-guitaro supreme machos/nachos

2019. máj. 13. 21:24
 8/10 anonim ***** válasza:
A tükörben látom, hogy nagyon ocsmány vagyok.
2019. máj. 13. 21:56
 9/10 anonim válasza:
81%
Ezt nőként: azok a lányok fognak rádmosolyogni és kezdeni veled akiknek bejössz. Egyénfüggő, nem kategória.....
2019. máj. 14. 12:47
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kedves vagy! :)
2019. máj. 14. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!