Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főleg férfiak, tu mit gondoltok olyan 27 éves nőről aki sosem szeretne gyereket vállalni? N27
Akár ismerem akár nem az illetőt, a saját döntése, egyáltalán nem érdekel alapból.
De ha olyan az illető férfi mint én is, aki nem akar gyereket az még örül is neki-.
4 nőtől, 4 barátnőmtől hallottam eddig kezdetektől ismerkedésünk kezdetétől, hogy NEm nem nem nem akar gyereket.
Teltek a hónapok az évek és ez mindig megváltozott.....
nálunk az irodában eddig 6 nő szajkózta azt, hogy "neki aztán soha nem lesz" nos most 1 évvel később mind a 6an lebabáztak már.
27 évesen én is sok mindent mondtam.. eltelt 3 év.. már sok mindent máshogy mondok.
kedves 14-15ös genetikai hulladék.
így van, bennem van legalább életösztön és képes leszek másért is felelősséget vállalni, nem csak "falni az életet". Bár gondolta volna édesanyátok is azt amit ti, hogy inkább nézek egy "éjjel nappal Budapestet", meg bulikázok egyet helyettetek, azt most nem osztanátok itt az észt, hogy annál menőbb vki minél selejtesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!