Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar engem egyetlen lány sem?
Több mint 5 éve vagyok egyedül, azóta nem volt senkim (szex sem). Munkahelyen egyszerűen átneznek rajtam, vagy csak játszanak velem. Egyszerűen nem értem mire jó az, ha döglött lóba rúgnak. Ezalatt azt kell érteni, hogy úgy tűnt mintha akartak volna valamit, aztán hirtelen megváltoztak és hozzám se szólnak. Ez a játszadozás velem eléggé rosszul esik. Most is azt hittem, hogy lehet egy lánnyal valami mert mosolyogtunk egymásra már jópár alkalommal munkahelyen, és egy helyről is járunk dolgozni, illetve utcán is rámköszönt már egyszer, tehát nem vagyunk teljesen idegenek egymás számára. Elhatároztam, hogy kezdeményezek, erre pont ma reggel munkába menet kellett látnom, hogy jót beszélget egy másik fiúval. Inkább hagyom őket, és nem kezdeményezek.
27/F
Nem, én sosem leszek olyan stílusú! Hányingerem van az olyan cuccoktól!
Miért lennék túl komoly? Tudok hülyéskedni. Bármi is legyen a probléma velem, szerintem már egyedül maradok. Semmi tapasztalatom sincs kapcsolat téren, kb 2 hónapig tudtam nemi életet élni, azóta semmi. Nyitni sem tudok a lányok felé, már félek, hogy ismét az lesz, hogy elutasítanak. Velem beszélgetni sem akarnak. Áh lehetetlen küldetésnek érzem. Azt sem tudom min kéne elsősorban változtatni...
Attól, hogy mással is szóba állt a lány nem biztos, hogy van köztük valami.
Én pl "régi módi " vagyok, akkor is megvárom amíg a férfi kezdeményez ha majd megveszek érte. Szerintem ezzel sok nő így van.
Ha valaki normális az anyagiak nem számítanak, vagy nem kizáró okok a kapcsolatra.
Az hogy másokkal beszélget egyáltalán nem kizáró tényező, csak nehezítő körülmény, ezt én is megtanultam.
Ha igazán szeretnéd a csajt, de túl félénk vagy (mint én) akkor előbb gyűjts infót róla (facebook bejelölés) és ha foglalt akkor kár a gőzért, de ha facér persze hogy ismerkedik, neked is ezt kell tenni, ki kell derítened hogy ki hajt rá hogyan, és ez alapján kell neked is közeledned felé, közel nem biztos hogy valódi konkurenciáról van szó, vagy hogy nem tudod lekörözni azt.
27/F
Ha gondolod megpróbálok pár tanácsot adni, abban az esetben, ha esetleg a külsővel volnának gondok, de nyilván nem tudom elképzelni azt, hogy hogyan nézel ki, ezért a kép nem elengedhető dolog.
Bár, ha mosolygott is rád akkor nem biztos, hogy vizuális volna a probléma. Ha ez az elkeseredett és és csalódott kisugárzás megjelenik rajtad akkor egészen biztos az, hogy nem egy vonzó személy leszel, akihez (relatív) bizalmasan fordulnak a környezetből mások.
Ezentúl még pár kérdést tudok neked feltenni, azokon elgondolkodsz aztán lehet, hogy alakul majd meglesz a problémád forrása. Nyilván, ehhez objektív gondolkodás is szükséges.
Lehet érdemes volna tanácsot kérned akár pszichológustól is, bár ide nehezen fordulnak az emberek, mert agyturkásznak képzelik őket, főleg nem a férfiak közül.
Nem is kizárólag a tanács miatt, lehet már ez annyira hatott a személyiségedre, hogy nem is veszed észre. Nyilván adott helyzethez változik az ember személyisége is, lehet az, hogy olyan régóta benne vagy ebbe, hogy olyan változások mentek rajtad már végbe, aminek a kimeneteli eredményét te nem látod és nem is érzékeled, ezért jó egy külső szemlélő.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!