Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az, hogy a férfiaknak jóval nehezebb társat találni, azért van, mert a nők nem vágynak annyira a társas együttlétre, mint a férfiak nagy része?
"Amiben a semmiért, a zéró tiszteletért, a megalázásért, kinevetésért szó szerint nyelned kell, ahol csak biodíszlet vagy, a bőröd feszessége az értéked, mert a másik nem nem tud szeretni."
Ha csak a pénzt viszed, és nem teremtesz értéket (nem vagy képes megfogni egy poharat és elmosni anékül, hogy azt nézegetnéd a másik mit csinál), akkor csak a bőröd feszessége marad. Ha eldurrantottad az erkölcsöd, és x fószerrel voltál már, akkor csak a bőröd feszessége marad. Ha nem vagy képes kommunikálni másról, csak önmagadról, akkor csak a bőröd feszessége marad mint érv. Ha már az se lesz, értéktelen "én én én az ego" nőszemély maradsz.
"amikor már benne vagy és körülötted mindenki hazasodik, gyereket szül akkor nem olyan vicces."
Akkor vicces csak igazán :)
..." de azt nem látom, hogy neked mondjuk mi."
Férfi feladata (szerintem):
- anyagiak megteremtése
- biztonság megteremtése
- kiszámítható/tervezhető jövőkép
- könnyű/nehéz fizikai munkák megoldása
- elektronikai/fizikai feladatok elvégzése (mosógép szerelés, tv, klíma, ezaz amihez értesz és nem jár hátulütőkkel)
- bevásárlás
- szórakozás megoldása (nyalarás, élmények, mozi, stb..)
Hiába osztjátok itt az észt, bennetek van kettős mérce, mert én bármikor tudom azt mondani, jó, akkor cseréljünk helyzetet. Az meg nem működik, hogy 1 ember nyakába varrunk mindent, a másik meg csak azt lesi mikor tud dobbantani egy "pillanatnyilag jobb" emberrel. Erre ki fog áment mondani? Lehet álmodozni, de ahogy látom ezeknek válás a vége (80+százalékban nők adják be). Miről is van akkor szó?
"- anyagiak megteremtése
- biztonság megteremtése
- kiszámítható/tervezhető jövőkép"
Ez ugyanaz háromféleképpen megfogalmazva...
"- könnyű/nehéz fizikai munkák megoldása
- elektronikai/fizikai feladatok elvégzése (mosógép szerelés, tv, klíma, ezaz amihez értesz és nem jár hátulütőkkel)
- bevásárlás"
Szintúgy.
" Kinek kell olyan kapcsolat, amiben kidobnak, ha 30-35-40 éves leszel? Amiben a semmiért, a zéró tiszteletért, a megalázásért, kinevetésért szó szerint nyelned kell, ahol csak biodíszlet vagy, a bőröd feszessége az értéked, mert a másik nem nem tud szeretni."
Akit 30-35-40 évesen kidobnak, mert már nem elég feszes, az valamit nagyon elrontott. Pedig a recept ma is az, mint régen: "a külcsín megfog, a belbecs megtart". Ilyen esetekben vagy az van, hogy a férfit nem érdekli a belbecs (vagyis a nő rosszul választott, ugyanis mint tudjuk, mindig a nő választ), vagy egyszerűen belbecs tekintetében nem tud annyit felmutatni, ami kompenzálná a külcsín kopását.
Tehát végül minden a nő hibája, mert vagy nem elég értékes, vagy a férfi nem értékeli eléggé, de akkor miért olyan férfival van. A férfiak rossz döntéseiért is a nők a felelősek. :D
Bírom, hogy egyesek szerint a párválasztás pillanatában tisztában kellene lenni évtizedekkel későbbi változásokkal.
A saját döntéseiért a nő a felelős és ha nem jól választott, az az ő sara. Kivétel is van, amikor a férfi valamilyen előre nem látható okból változik meg (baleset, betegség...), de ebből van kevesebb. A párválasztás pedig nem egy pillanat, hanem egy folyamat, aminek arról kellene szólnia, hogy felmérjük, hogy a másikkal mennyire illünk össze, mennyire lehet vele hosszútávon tervezni.
Persze ha a döntés olyan szempontok alapján születik meg, mint a stílus, iskolai végzettség, testalkat, szociális aktivitás, izgalmas életvitel, akkor nem kell csodálkozni rajta ha nem a hűség mintaképét sikerül kiválasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!