Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne egyenlő feltételeket biztosítani társkeresés, találás terén nőknek és férfiaknak?
Statisztikai tény,hogy egy fiatal,átlagos nőnek a lehetőségei többszörösen nagyobbak,mint egy fiatal, átlagos vagy akár jó kinézetű férfié.
A nők 70%-ánál a becslések alapján 35-40 év felett válik közelesen nehezebbé a társtalálás 50 felett már nagyon,míg a férfiak 80%-ának akár már 18-60 éves koráig nehéz társat találnia!
Ezeket az egyenlőtlenségeket hogyan lehetne kiegyenlíteni?
A francokat tart háremet.
Itt most párkapcsolatról van szó, nem szexpartner keresésről. Ott valóban könnyebb helyzetben vannak a nők, mert sok pasi totál igénytelen, csak lyuk legyen, egy nő meg inkább nem szexel, ha nem talál számára valóban vonzó pasit, míg egy férfi inkább becsukja a szemét.
x4: Biztos vannak a családodban jóképű férfiak? TÖbb feleségük van? Vagy több barátnő ül a családi ünnepi asztal mellett? Vagy mégis hogy gondolod?
A szeretősdi nem párkapcsolat, amúgy messze nem csak jóképű férfiak privilégium világa.
"a nok 35 utan lehuzhatjak a rolot"
Én 42 éves vagyok, és van párom.
Ha az elméletet nézzük, akkor meg az a megoldás, hogy a 35 feletti férfiakat kényszeríteni kell, hogy csak 35 feletti nőkkel jöjjenek össze. Így kiegyenlítődik a helyzet.
7
"35 feletti férfiakat kényszeríteni kell, hogy csak 35 feletti nőkkel jöjjenek össze. Így kiegyenlítődik a helyzet."
Én házas vagyok, de én meg az ellenkezőjében látok rációt,ha nem.lennék:
Vagy jobbat mondok a.30 alatti nőket kéne Kényszeríteni,hogy fél évente váltogassanak párt,de nem ám ami nekik tetszik,hanem,amit a gép.dob! Így mindenkinek lenne párja legalább fél évig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!