Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresés-találás idősebb korban? Látom milyen nehéz a társtalálás a fiataloknak (több a fiú, mint a lány) Többi lent.
Milyen esélyei vannak akkor az idősebb korosztálynak?
Milyen esélyekkel indulhat egy átlagos, ötvenes nő, mivel tudjuk, hogy sokkal kevesebb hatvanas férfi van, azok is főleg a fiatalabb nőket preferálják.
Valaki ezt írta:
"Keress fiatalabb pasit, csomóan szeretik az idősebb nőket."
Köszi, de ez kizárt :) engem borzasztóan feszélyezne, maradi vagyok kapcsolatok terén, hagyományos férfi-nő kapcsolatot szeretnék. Igaz, társkeresőn látom, sok nő keres jóval fiatalabbat, de ez nem az én világom.
Dobd ki az összes kritériumod és mások által megszabott feltételeket, mindjárt megnő a jelöltek száma!
Sem külső, sem kor, sem munkaköri pozíció, sem IQ, sem stb-től nem függ hogy jó partner leszel a másik számára és viszont! Ezek arra jók, hogy lekorlátozd a tudatod és megmagyarázd miért vagy egyedül, ahelyett hogy elfogadnál mindenkit olyannak amilyen és nem akarnád se keretbe zárni, se megváltoztatni!
Mindenki ott rontja el, hogy társat keres. A fiatalok is , sokszor zéró társadalmi élettel, barátok, sportkör, hobbi, minden nélkül, mint aki kijön a dzsungelből és keres 1 embert, azt meg rögtön örökre.
Nyitott szem, nyitott szív ÉLET - és akkor talán ráakadsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!