Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van összefüggés a maszturbáció...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van összefüggés a maszturbáció és a társkeresés/találás között? 24/F

Figyelt kérdés

14 éves korom előtt kezdtem el maszturbálni, de akkor még nem olyan sokat csinaltam mint később. Az utóbbi években napi rutinom lett, de 10 napnál szerintem sosem tartottam hosszabb szünetet.

Az utóbbi 40 napban nagyon keveset csináltam (10 körül), fizikailag kifárasztottam magamat, így sokszor erőm se volt hozzá. Most a hatodik napnál tartok, ma megyek haza pihenni. Ilyen egy hetes szünetek évente szoktak lenni, de mindig az az első hogy könnyítek magamon.

Megfigyeléseim magamról: minden jó alakú nőt megnézek és szétdugok gondolatban, nem kell sok inger hogy elkezdjen keményedni. Amikor mindig verem, nincs ez az érzésem, általában a kinézet (alak) meg sem mozgatja a fantáziámat, olyankor az arcokat nézem és csak reménykedem gondolatban, hogy egy értelmes, kedves hölgy az illető.

Mivel ilyen csak ritkán van, és nem jó érzés felizgultnak lenni folyamatosan, ezért kiverem, és az az energia, ami segítene hogy odategyem magam és többet próbálkozzak, elveszik. De ezzel együtt az mellett hogy szomorú is leszek, valahol örülök neki hogy az ösztöneim által vezérelve nem történt meg egyetlen egyszeri alkalom sem.

2018. aug. 17. 15:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Minél több hormon önti el az agyad, annál inkább az ösztönök uralkodnak feletted. Ezért mondják, hogy ha logikusan kell dönteni egy nőről, akkor előtte 2× is verd ki. Okosan és ügyesen kell kezelni.
2018. aug. 17. 15:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Ezek szerint ésszerűen döntöttem eddig, de nem biztos hogy jól, mert nem bírom ezt így már.
2018. aug. 17. 15:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha sokat csinalod, es nem hagyod abba, akkor nem leszel jo a szexben.
2018. aug. 17. 16:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Sajnos van összefüggés. Olyan mértéket ölt a pasiknál a jancsika babrálása, hogy semmilyen nőre nem áll fel nekik, közben meg panaszkodnak hogy nincs nőjük. Ha egy pali intelligens és ismeri a teste működését akkor nem rázza agyon, hogy aztán másnap zombiként állítson be a munkahelyére. Nem, nem ajánlom hogy pl randi előtt könnyítsen, mert tök ciki ha látom a pasin hogy indolens. Nem is kezdek ilyennel.

Úgyhogy akinek ez profilja, vegyen egy kicsit vissza belőle. Az élet minden területén hasznos az önkontroll.

2018. aug. 17. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!