Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 feletti nők már tényleg a kutyának sem kellenek mert túl öregek és még a csinos 30 feletti nőket sem akarják a férfiak?
Igen, már is áshatod a sírodat.
Egyébként, ha egy kiélt, leharcolt, búvalb..szott, életunt a külsőd, akkor ne csodálkozz, hogy a kutyának se kellesz.
Istenem miért kell ezzel az elcseszett kérdéssel csesztetni minden nap vagy másnap a 30-as nőket?
Keress már rá Kim Kardashianra, vagy Adriana Lima-ra. Jajj bocsi azt elfelejtettem, hogy a gyakorikerdesek.hu-n regisztrált férfiaknak ők csak 10/2-es nők. De a való életben a palik meghalnának értük, és egy sem 20 éves. De a való életben a férfiak nemcsak Kim vagy Adri miatt halnának meg, hanem jelentem értem is. Jól nézek ki, szeretem magam mégha nem is vagyok valami nagy szám, pont le💩om ki mit gondol rólam. 32N
Egy 30as nő is lehet vonzó, de jelentősen limitáltak a lehetőségei. Míg a 18 éves lányok nagy része dugható, a harmincas nőknél ez tized akkora arány. Kivételek vannak, celebek, satöbbi. De pl mindkettő egy hányadék kiöregedő prosti benyomását kelti akiket említettél.
Hát, ez alapján 22 év körül sem kellenek, mert akkor még éretlenek:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Néhány ember nagyon egyedül akar meghalni a hülye életkoris elvei miatt. 🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!