Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban a csúnya, kövér incel férfiak is nagyon csinos Palvin Barbi kinézetű nőt szeretne?
én is azt hittem tetszem a barátomnak, de kiderűlt neki a kis szöszik tetszenek....
én meg naivan szerelmes lettem és most, hogy szeressek ki belőle?!?
rendesen bemart a dolog, hogy csak egy pótlék vagyok....
Teljesen igazad van. Mellém múltkor leült a buszon egy igénytelen, szakadt koszos ruhájú, dagi pasi. Figyeltem,hogy kiket lájkol be Tinderen. Az 'átlag' nő nem tetszett neki, de a műszáj, mellkirakós, modell 10*-os nők meg igen. A pasi 45 lehetett, a nők meg 25. Kb pofán tudtam volna röhögni, hogy azt hiszi, ezeknél a nőknél lenne bármennyi esélye. Sok 40es szűz igénytelen férfi azért szűz mèg, mert annyit válogat. Sosem a szintjének megfelelő nőt keresnek, hanem 100 szinttel feljebb lévőt. Nincsen semmi önkritikájuk,mert a 60 éves anyjuk(akikkel még együtt élnek) azt tömi a fejükbe, hogy fiam te igen is jó fogás vagy, ne elégedj meg egy átlag lánnyal. Kicsit olyan ez manapság, mint a megasztárban, x faktorban megforduló szar hangú tehetségtelen emberek, akik fel vannak háborodva, hogy nem jutottak tovább. Aztán mikor kimennek a családhoz, még a család is meg van sértődve, hogy pedig az ő fiuk/lányuk énekel a világon a legjobban.
Sajnos aki nem fogja fel, hogy 30 éves szűzként nem lehet 100 elvárása, hanem csak 1 max, annak semmi önkritikája nincs és később sem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!