Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem még lehet barátnőm?
Fejleszd a kommunikatív képességedet.
Ez rettentően fontos, eléggé sokan helyesnek tartanak a környezetemben,ennek ellenére egy ismerősöm sikeresebb, mint én. Összehasonlítva kb olyan nagy köztünk az esztétikai különbség, hogy leírni is nehéz, az én javamra nem billen, hanem leszakad a mérleg karja. Előnytelenebb külsővel rendelkezik, de olyan csacsogója van, hogy ha már elkezd beszélni akkor csússzanak le a bugyik. :D
Szóval ez tényleg igazán fontos, szinte ez a legfontosabb az említett dolgok közül! (de ha büdös a szád és úgy beszélsz, hát akkor talán mégsem ez a legfontosabb)
Nézz ki legalább átlagosan(testalkat,haj,fogak,ne legyél büdös)
Legyen jó stílusod öltközködésben(nem azt mondom, hogy dobáld ki a százezreket ruhára, lehet viszonylag olcsón is stílusosan öltözködni. Passzoljanak a színek, minták és adjon neked egy magabiztos megjelenést, mindenre azért a ruha sem képes, ha görnyedt a testtartásod és árad rólad az, hogy nincsen önbizalmad.)
Én már lassan 39 évesen kérdezem ezt...
Fiatal vagy még...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!