Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van ellenszer, kiút erre a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ellenszer, kiút erre a megkeseredésre? Volt más hasonlóban? Panaszkodjatok.

Figyelt kérdés

Pár éve kisebb-nagyobb megszakításokkal próbálkozok párt találni online társkeresőkön. Ezalatt a 2-3 év alatt nem volt túl sok férfi, sztem a 20-at nem éri el a számuk, idén is kb. max 6 volt. Akik meg megfogtak ezalatt a pár év alatt az 2 srác volt, egyikkel egy elhúzódó toxic se vele se nélküle lett, amiben az önbizalmamat porig törték meg csak használtak majdnem (nyáron került pont a végére, még mindig próbálom visszanyerni a mosolygós magamat), meg egy másik srác volt, aki ráébresztett arra, hogy vannak férfiak, akik törődőek és proaktívak ismerkedés során, de legutóbb összefutottunk és elbizonytalanodtam, hogy lehet csak a szexért bánt velem jól.Lehet velem van a gond, hogy a negatívat keresem ebben is már...

Perpill ha végig veszem az eddigi férfiakat, akikkel ismerkedtem nem nagyon tudok már egy férfit sem mondani, aki jót okozott volna,több a negatív és semleges, mint a jó. Azon a ponton vagyok hónapok óta, hogy undorom van a férfiaktól, és hibáztatom őket. Úgy érzem, mintha femcel lennék. Ennek kontrájára meg sok férfival dolgozom együtt és velük teljesen más véleménnyel vagyok. Persze házi nyúlra nem lövök mentalitással tekintek rájuk. De azt érzem, hogy belekeseredtem az online ismerkedésbe és undorodom van az összes férfitól, akivel lehetne bármi is. Emellett magamban is keresem már a hibát, vagy a külsőm ronda/átlagos vagy a személyiségem romlott/átlagos. Ott tartok napok óta, hogy lehet nem is vagyok alkalmas egy párkapcsolatra, nem találnák olyan személyt, akivel valami kölcsönös dolog ki is tudna alakulni.

Emellett már munkahelyen is megkaptam bátorításnak, hogy mi a francért pazarlom az energiámat arra, hogy ezeknek a férfiaknak bizonygatom magamat, mikor munkában mindenki ismer és kedvelnek is és sokkal több sikerem lenne. Ettől még szánalmasabban érzem magamat őszintén.

Belefáradtam, hogy azt kell lesnem, hogy mikor használ ki a másik vagy mikor kéne valamit lezárni, mert nincs semmi. De a sok erőltetett randiból is elegem van meg a meglepetés furcsaságokból, 'nárci vagyok', 'autista vagyok lehet', alkesz tendenciák, stb. Hányingerem van a férfiak többségéből meg ebből a kényszer ismerkedésből. Persze más opciót nem látok, 27 vagyok szeretnék egyszer családot alapítani, munkahelyen nem akarok kockáztatni, ezenkívül nincs baráti körben lehetőség. Tudom az online ismerkedés a sok szenvedéssel jár, de alapvetően ezt élvezni kellene 20-on évesen.

Hozzáteszem a fentebbiekhez, hogy a se vele se nélküle után alaposan átgondoltam, hogy ott mi volt az én oldalamról a hiba. Egyszer próbáltam utána komolyabban ismerkedni, ami oda jutott hogy csak erőltettem a nagy semmit és emiatt frusztrált lettem. Valószínű csak meg akartak fektetni, csak az effort is nulla volt ebben.

Elegem van az egészből. Lehet ott van a hiba hogy a lelki társamat keresem, valami idillit és nem létezik ilyesmi. Bár ha valami nem majdnem tökéletesen indul annak mi értelme van? A férfiak túlnyomó többsége semmi kötődésre nem vágyik csak d-gni akar aztán ebből várnak párkapcsot, vagy olyan nőt keres, aki kb. tökéletes, de legtöbbször nem is tudják mit keresnek. Amilyen középkategóriás nő vagyok lehetetlen ezeknek megfelelni. Szóljatok meg nyugodtan, de lehet csak szerencsétlen vagyok ismerkedés terén. Irigy vagyok azokra, akiknek állandóan könnyen összejön a párkapcsolat.

Mindenek mellé kiegészítő infó, hogy még nem volt párkapcsolatom, volt akiknek megtetszettem ismerősi körökből, de nem volt meg a fizikális vonzalom vagy a szikra részemről.

Sajnálom ezt a terjedelmes odahányást. Van más is aki így érez vagy érzett így? Annyira utálom most magamat is, hogy ennyi negatív érzés gyűlt össze bennem. Többek között emiatt is tartok szünetet az ismerkedésben, ez felvállalhatatlan és taszító. Nagyon negatív vagyok, nem tudom eldönteni, hogy velem van e gond már, mert ha velem, akkor változtatni kellene, mert így nem jutok egyről a kettőre. De ha ez valami ismerkedős fertő, akkor meg szeretnék újra bizakodni és optimistább lenni, mint régebben.

Lassan elérhetetlennek érzem, hogy kölcsönös szerelemre találjak. Keserű ez az élet. Sokkal jobb volt, mikor meg voltam egyedül, most is igazából jobb a sok nyűglődés nélkül, amit az ismerkedések okoztak. De mindeközben nagyon szeretnék egy férfit, akivel egy közös jövőt lehetne építeni, akivel egymásért lennénk. Idősebb ismerősi körökben látok több jó párkapcsolati példát.

nov. 13. 21:44
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
55%

Az ellenszerét nem tudom, de talán már nem is érdekel. Annyi a különbség köztünk, hogy én kétszer már férjnél voltam.

De elegem van az összes pasiból. Minden pasi olyan, mintha nyűg lenne neki egy kapcsolat, a barátnő, feleség is csak azért kell, hogy legyen kit leszólni, becsmérelni a barátok, kollégák előtt. Ezt látom a környezetemben is. Így az asszony, úgy az asszony, már megint mit akar, stb. Kevés aki szeretettel, tisztelettel beszél a párjáról mások előtt. Most akkor ezért kelljen pasi? Valakinek csak nyűg legyek?

Amúgy megszoktam egyedül, szerete. Is. Senki nem ugat bele a dolgaimba, nyugodt életem van.

nov. 13. 22:10
 2/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem voltam így. 22 évesen megismertem a párom és azóta is vele vagyok. De sose hajtottam az ismerkedést. Úgy tartottam hogyha jön akkor jön a megfelelő és ha nem úgyis jó. Ha bele gondolok abba, hogy megint szingli lennék hát nem hiszem, hogy erőlködnék. Nem az a típus vagyok aki a férfiakban látja az egyedüli boldogságot.

Tehát én azzal egyetértek, hogy a szünet nagyon jót tenne neked. Meg kellene találni önmagad, önreflexiót, önfejlesztést tartani és aztán sem kergetni a szerelmet. Lehet az a legnagyobb problémád és azért nem jön össze. Biztos vagyok benne, hogy a férfiak legalább fele tényleg csak szexre hajt, de azért akadnak még normálisabbak is. Talán az emberismereteden is van mit fejleszteni. Baráti kör által lenne jobb ismerőssel ismerkedni, vagy olyan hobbik mentén. Lehet pszichológus sem ártana neked. Remélem javul a helyzeted tényleg. Sajnos több tanáccsal nem tudok szolgálni.

nov. 13. 22:10
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de ez egy olyan hosszú kesergő szöveg volt, hogy végig sem bírtam olvasni... :( Ezzel inkább tényleg ne keresgélj párt, mert a férfiak rögtön kiszagolják tudat alatt, hogy mélyen vagy, nem stimmel veled valami.

Vegyél nagy levegőt, tarts egy kis "szünetet" a párkeresésben, foglalkozz magaddal (önismeret, női kör, terápia, hobbi, bármi).

Nekem sincs igazi társ jóideje, de nem telhet úgy az élet, hogy emiatt szomorkodom. Mert annyi klassz más dolog is van még a világon:)

Szóval most így meglepő módon elenegedtem, hogy görcsösen akarjak valakit, próbálok örülni annak, ami van:)

35NŐ

nov. 13. 22:31
 4/27 anonim ***** válasza:
80%

Ilyen mértékben nem. Csalódtam többször, de társkeresőn sose voltam.

Munkahelyen, baráti társaságban, buliban, sőt orvosi rendelőben szedett fel az egyik exem.

Nagyon rá vagy kattanva, nagyon kétségbeesett vagy és nem csoda, hogy aki még komolyan is vett eleinte váltott.

Nem lehet olyan nővel mit kezdeni akinek annyira vége a férfiakért.

3 éve sikertelenül keresgélsz és rájuk fogod az egészet. Holott olyan nincsen, hogy egyedül ők voltak a hibásak.

Te ismerkedtél olyanokkal akik kihasználtak, vagy a te kezed is benne volt, hogy tönkrement.

Jó, nem azt mondom, hogy akkor olyan valakivel ismerkedj aki egyáltalán nem tetszik, de a köcsögök miért tetszenek?

nov. 13. 22:42
 5/27 A kérdező kommentje:

egész biztos vagyok azon, hogy túl görcsösen akartam ezt az utóbbi időben.

Nem igazán az egyedüli boldogság forrásaként látom őket, csak vágyok az érzésre meg félek kifutok az időből. Eddig se jött lehet ezután se jön, ha nem erőlködök. Közben meg a szerencsén nem segít ez.

Jártam meg járok terapeutához, igazából az ismerkedős önismereten ez nem segít max kicsit, mert ehhez kellettek a jó, rossz tapasztalatok, látni magamat a szituban. Nem csodaszer a pszichológus.De már nagyjából letisztul a részem a hibáimról meg a negatív mintákról. mondjuk volt csávó, aki ezért nézett le, mert járok pszichológushoz, és önzőnek állított be emiatt.

Emberismeretben hogy lehet fejlődni? :D Ezt látom pont hibának. Elég könnyen manipulálnak a férfiak azt vettem észre. hiába az önismeret, egyoldalú fegyver.

Baráti körben esélytelen nagyon ismerkedni, hobbi terén meg eddig nem találtam olyat, ami jó opció lenne meg időben beleférne, viszont ennek örülnék a legjobban.

Köszi a válaszokat, jólesett ide kiírni ezeket. Hát most elég negatív vagyok, de tényleg 20 lépés távolság az appoktól, a lehetőségektől egy időre és inkább élvezni az élet megvalósítható lehetőségeit. Igazából pont most van egy nagyon jó időszakom, leszámítva ezt a szívfájdalmas részét.

Amúgy tök jó azt is olvasni, hogy valakinek összejön egy jó kapcsolat. :)

#1 én még mindig úgy látom, hogy te legalább megütötted azt a szintet hogy egy férfi hosszútávon akarjon veled tervezni. De a másik véglete undorító. Nem értem, hogy miért nem veszik az ilyenek észre magukat, hogy pont hogy szembe köpik magukat ezzel a gyalázatos viselkedéssel.

nov. 13. 22:45
 6/27 anonim ***** válasza:
Ez egy átmeneti időszak, az idő segít, addig is ne csak ekörül járjon az eszed, menj kapcsolódj ki, dolgozz, akármit csak kösd le a figyelmed. Fáraszd le magad annyira, hogy este ne legyen erőd ezen agyalni annyit. Előttem levők nagyon jó tanácsokat adtak. Annyit tudnék még hozzáfűzni, hogy szeresd magad, nem várhatod el mástól, hogy téged szeressen, akarjon, ha valójában te is úgy vélekedsz magadról ahogy. Másik meg ennyire görcsösen nem szabad hozza állni a dolgokhoz, mert az ellentétjét éred el. Illetve elhiszem magányos vagy, de ennek semmi értelme, hogy ragaszkodsz olyan emberekhez es akkor is tovább viszed a beszélgetést, mikor már te is látod, hogy ebből nem lesz semmi. Meg változtass kicsit a későbbiekben, most én is kis szünetet javaslok, de nem véletlen vonzol be komolytalan férfiakat valamiért valószínűleg ragaszkodsz, ahhoz a szokásos párbeszédekhez, típushoz amit megszoktál es tudat alatt neked ez biztonságot nyújt, csak így a végkifejlet sem lesz más.
nov. 13. 22:50
 7/27 anonim ***** válasza:
66%

Megintcsak a férfiakra fogod az egészet mint az #1! Ti választottok olyan férfiakat magatok mellé és még nyűglődtettek is miattuk/mellettük ki tudja meddig. Most meg annyira gyűlöli különösen ő a férfiakat, hogy inkább egyedül marad.

De, hogy önkritikát tartana veled együtt és jobban odafigyelne, hogy kivel teszi magát az már nem pálya.

Tisztára mint az incelek.

Ők is mindenkit hibáztatnak csak fejlődni lusták.

De jó lesz még öregen is ugye abba lovalni magatokat, hogy jobb férfi nélkül mert "mindegyikférfiszarházi".

És mégha "Mr.Right" is jönne az utatokba még azt is elhajtanátok a keserűséggel.

Érnek annyit azok a férfiak, hogy magatoktól vegyétek el az esélyt a boldogságra?

Hihetetlen.

Kérdező az emberismeret abból áll hogy ha látod, hogy nem megfelelően viselkedik akkor kidobod, vagy többszörösen megbánt akkor is.

Az nem önismeret ha olyan köcsöggel tetted magad aki a pszichológus miatt szekált.

Amúgy pszichológus mellett amikor nem haladtál semerre minek ismerkedtél?

Nem futsz ki az időből a jó ég áldjon meg. Még 40 évesen is szülhetsz.

Akarsz szülni 30 évesen rohadéknak, vagy mi?

Először magad tedd rendbe és figyelj már oda, hogy kinek adsz esélyt. Csak ennyi. Nem olyan nagy dolog. Ha meg nem megy akkor inkább maradj egyedül, de ne a férfiakat gyalázd ha képtelen vagy fejlődni!

nov. 13. 22:56
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

“mondjuk volt csávó, aki ezért nézett le, mert járok pszichológushoz, és önzőnek állított be emiatt.”

Jó nagy gyökerekkel beszélgetsz vagy csak szimplán butákkal.

Én azt mondom látszik egy férfin ha ténylegesen érdeklődik a személyed iránt és a kedvedben akar járni. (nem csak 1-2 hétig) Olvasd el újra egy két beszélgetést, valószínűleg ki lehet venni, ha egy férfi csak szexet akar. Túlságosan felszínes beszélgetés, szexuális utalgatás, unalmas sablon szövegek. Ennél tedd feljebb a lécet. Ne ájulj el 1-2 szép szótól. Kettő meg nem kell addig semmit csinálni, ameddig nem vagy biztos a férfi szándékában

nov. 13. 22:58
 9/27 anonim ***** válasza:
86%

Az online ismerkedés (pár hónapig csináltam) engem nagyon lehúzott az életről is....

Sztm ezt hanyagold.

nov. 13. 23:09
 10/27 A kérdező kommentje:

#4 jól látod, pont a köcsög*k tetszettek meg igazán.

legtöbbször azt hibáztam, hogy nem mondtam nem-et meg nem hagytam ott, mikor először léptek át egy határt vagy voltak parasztok. Nem vettem észre rosszul érzem magamat. Pszichológus is erre mutatott rá. A barátaim is felhívták erre a figyelmemet. Aztán volt, akit én ott tudtam hagyni, nem kerestem és ő jött vissza és nem mondtam nem-et, mert tetszett a másikban valami nagyon. Nyilván magamnak ástam a sírt pluszba. Aki érzelmileg elérhetetlen volt nála volt a legnehezebb kiszállni, meg megsajnátam. De már olvastam a traumakötésről, csak nincs kedvem ezzel mentegetőzni, meg ezen agyalni mert még inkább szánalmasnak érzem magamat. Csak az vitt előrébb, hogy felismertem totál rosszul érzem magamat abban és igazából kezdetektől mentek a bántások és pont az volt, amilyennek a srác leírta magát kezdetben. Csak én megsajnáltam ahelyett hogy futottam volna.

Aki normálisabbnak tűnt velük meg vegyes volt, nem alakult soha semmi, részemről sem.

Ezek miatt is vagyok úgy már, hogy nem való nekem egy kapcsolat meg ez az egész. Nyilván érzésből nézve jó lenne valakit találni, ha ez kétségbeesettség akkor az. Legalább többen tetszenének meg, de még ennyi előnyt se kapok, mert alig fog meg valaki igazán.

nov. 13. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!