Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszajáró exre van valami ellenszer? Vagy felejtsem el?
Rühellem az ilyen embereket.
Ezek csak szexre jók.
Mi pontosan a kérdés? Félsz, hogy a pasid el fog hagyni az exéért? Lehetséges, de akkor miért engedted magadhoz közel?
A lány ki-be sétál az életébe? Honnan veszed? Nem hagyja a pasidat/téged/titeket békén? Nem törődik bele, hogy veled van?
Csak azért kérdezem, mert mi is vagy 3x szakítottunk már az exemmel, Ő volt az, aki ki-be sétált az ÉN életembe/életemből. Legutóbbi szakításunk egy új lány miatt történt, lebukott. Onnantól, hogy ilyen szinten engem átvert, hazudott és egyből a másik csaj karjaiba rohant, engem NEM érdekel többé. Normális ember nem fut olyan ember után, aki már mással van. És teszem hozzá, ha van bármi, ami megalapozza a te félelmeidet, mert a lány "ki-be sétál" a pasid életébe (vagy inkább csak a pasid állítja be így és amúgy ő nem tud elszakadni az ex barátnőjétől), neked kellett volna/kellene azt mondanod, hogy köszönöd szépen, te ebből nem kérsz!
Én sem kérnék olyan ember társaságából, aki frissen ment szét az exével és egyértelműen alkalmatlan egy új, egészséges kapcsolatra. (jelenleg még én is alkalmatlan vagyok, ezért nem is ismerkedek!)
Viszont annak ellenére, hogy az én exem is már mással van, ő az, aki szórakozik, hol tilt, hol felold a közösségi oldalakon, ír, csak hogy felhívja magára a figyelmet, pedig én a szakítás óta nem kerestem, nincs több mondanivalóm.
Most nem a saját belső frusztrációm akartam veled megosztani, persze van bennem némi harag még irányában, de azért gondolkozz el ezen, hogy megéri-e neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!