Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ellenszer, kiút erre a megkeseredésre? Volt más hasonlóban? Panaszkodjatok.
Pár éve kisebb-nagyobb megszakításokkal próbálkozok párt találni online társkeresőkön. Ezalatt a 2-3 év alatt nem volt túl sok férfi, sztem a 20-at nem éri el a számuk, idén is kb. max 6 volt. Akik meg megfogtak ezalatt a pár év alatt az 2 srác volt, egyikkel egy elhúzódó toxic se vele se nélküle lett, amiben az önbizalmamat porig törték meg csak használtak majdnem (nyáron került pont a végére, még mindig próbálom visszanyerni a mosolygós magamat), meg egy másik srác volt, aki ráébresztett arra, hogy vannak férfiak, akik törődőek és proaktívak ismerkedés során, de legutóbb összefutottunk és elbizonytalanodtam, hogy lehet csak a szexért bánt velem jól.Lehet velem van a gond, hogy a negatívat keresem ebben is már...
Perpill ha végig veszem az eddigi férfiakat, akikkel ismerkedtem nem nagyon tudok már egy férfit sem mondani, aki jót okozott volna,több a negatív és semleges, mint a jó. Azon a ponton vagyok hónapok óta, hogy undorom van a férfiaktól, és hibáztatom őket. Úgy érzem, mintha femcel lennék. Ennek kontrájára meg sok férfival dolgozom együtt és velük teljesen más véleménnyel vagyok. Persze házi nyúlra nem lövök mentalitással tekintek rájuk. De azt érzem, hogy belekeseredtem az online ismerkedésbe és undorodom van az összes férfitól, akivel lehetne bármi is. Emellett magamban is keresem már a hibát, vagy a külsőm ronda/átlagos vagy a személyiségem romlott/átlagos. Ott tartok napok óta, hogy lehet nem is vagyok alkalmas egy párkapcsolatra, nem találnák olyan személyt, akivel valami kölcsönös dolog ki is tudna alakulni.
Emellett már munkahelyen is megkaptam bátorításnak, hogy mi a francért pazarlom az energiámat arra, hogy ezeknek a férfiaknak bizonygatom magamat, mikor munkában mindenki ismer és kedvelnek is és sokkal több sikerem lenne. Ettől még szánalmasabban érzem magamat őszintén.
Belefáradtam, hogy azt kell lesnem, hogy mikor használ ki a másik vagy mikor kéne valamit lezárni, mert nincs semmi. De a sok erőltetett randiból is elegem van meg a meglepetés furcsaságokból, 'nárci vagyok', 'autista vagyok lehet', alkesz tendenciák, stb. Hányingerem van a férfiak többségéből meg ebből a kényszer ismerkedésből. Persze más opciót nem látok, 27 vagyok szeretnék egyszer családot alapítani, munkahelyen nem akarok kockáztatni, ezenkívül nincs baráti körben lehetőség. Tudom az online ismerkedés a sok szenvedéssel jár, de alapvetően ezt élvezni kellene 20-on évesen.
Hozzáteszem a fentebbiekhez, hogy a se vele se nélküle után alaposan átgondoltam, hogy ott mi volt az én oldalamról a hiba. Egyszer próbáltam utána komolyabban ismerkedni, ami oda jutott hogy csak erőltettem a nagy semmit és emiatt frusztrált lettem. Valószínű csak meg akartak fektetni, csak az effort is nulla volt ebben.
Elegem van az egészből. Lehet ott van a hiba hogy a lelki társamat keresem, valami idillit és nem létezik ilyesmi. Bár ha valami nem majdnem tökéletesen indul annak mi értelme van? A férfiak túlnyomó többsége semmi kötődésre nem vágyik csak d-gni akar aztán ebből várnak párkapcsot, vagy olyan nőt keres, aki kb. tökéletes, de legtöbbször nem is tudják mit keresnek. Amilyen középkategóriás nő vagyok lehetetlen ezeknek megfelelni. Szóljatok meg nyugodtan, de lehet csak szerencsétlen vagyok ismerkedés terén. Irigy vagyok azokra, akiknek állandóan könnyen összejön a párkapcsolat.
Mindenek mellé kiegészítő infó, hogy még nem volt párkapcsolatom, volt akiknek megtetszettem ismerősi körökből, de nem volt meg a fizikális vonzalom vagy a szikra részemről.
Sajnálom ezt a terjedelmes odahányást. Van más is aki így érez vagy érzett így? Annyira utálom most magamat is, hogy ennyi negatív érzés gyűlt össze bennem. Többek között emiatt is tartok szünetet az ismerkedésben, ez felvállalhatatlan és taszító. Nagyon negatív vagyok, nem tudom eldönteni, hogy velem van e gond már, mert ha velem, akkor változtatni kellene, mert így nem jutok egyről a kettőre. De ha ez valami ismerkedős fertő, akkor meg szeretnék újra bizakodni és optimistább lenni, mint régebben.
Lassan elérhetetlennek érzem, hogy kölcsönös szerelemre találjak. Keserű ez az élet. Sokkal jobb volt, mikor meg voltam egyedül, most is igazából jobb a sok nyűglődés nélkül, amit az ismerkedések okoztak. De mindeközben nagyon szeretnék egy férfit, akivel egy közös jövőt lehetne építeni, akivel egymásért lennénk. Idősebb ismerősi körökben látok több jó párkapcsolati példát.
"A férfiak túlnyomó többsége semmi kötődésre nem vágyik csak d-gni akar aztán ebből várnak párkapcsot"
Kis kacagás, 'jaj te kis csacsi férfi, majd akkor fogunk huncutkodni, ha előtte bizonyítottad, hogy érdemes vagy rá'. :)
Minden férfi akar dgni, csak van aki előtte szépen kivárja az időt. Udvaroltass magadnak:)
Leginkább 1-eshez csatlakoznék, bár én sosem voltam férjnél (sem). 33 múltam, 10,5 éve vagyok egyedül, de igazából mindig is. Kifejezetten ronda vagyok, ennek megfelelően reagálnak rám és bánnak velem, hadd ne ecsetelgessem... De amit magam körül is látok sok esetben... hát, maradjunk annyiban, hogy abból nagyon korán lejött, hogy nőként a komoly kapcsolat nettó szívás. Az még a legkevesebb - pedig az sem semmi -, amit az 1-es felhozott...
A netes ismerkedés meg egy külön borzalma ennek az egész pokolnak. Mindig is ellenemre volt, de nekem sincs főiskola óta semmilyen más lehetőségem, szóval 2 éve nyáron végső elkeseredésemben belevágtam. Nem egész 1,5 évig bírtam, azt sem túl aktívan, mert ez még a maradék életkedvét, hitét, lelkesedését és idegrendszerét is lenullázza (vagy mínuszba viszi) az embernek.
Szóval ja... Tarthatsz amúgy szünetet, illetve a netet végleg el is felejtheted, de az a helyzet, hogy ettől még nem lesz jobb. Semmitől sem lesz jobb, legalábbis semmi olyantól, amire érdemi ráhatásod van. Akinek piszok nagy mázlija van, annak ahogy mondani szokás, "jön magától, amikor nem is számítasz rá/már feladod", akinek meg nincs, az marad egyedül vagy ha keres tovább/keresés nélkül beesik valami lehetőség, az sem lesz jó, nem lesz "az igazi"*, garantált a kínlódás, a kudarc, hosszabb-rövidebb idő után lehet elengedni, lezárni, megint egyedül maradni és így tovább a végtelenségig.
* a félreértések és az ebből fakadó kötekedések elkerülése végett: ez csak annyit jelent, hogy a kellő mértékben passzoló, "neked való" (és te is neki)
Akivel nem allok kozel az meg azert nem lesz oszinte, vagy csak a szimpi kepet kapja.
Ujabb pszichologushoz kezdtem jarni amugy, fel fogom vetni kovetkezo alkalommal, meg csak mostanaban kezdtem nala.
Szerettem az elozot, de lehet nektek van igazatok, sot...
Amugy bocsi ezt irom, de egy sirassal felert h ide kiirtam ezt a sok ocsmanysagot 😅 meg viszonylag sok epito jellegu kritikat is adtatok, es van ami nem esik jol, de baromira hasznosnak erzem.
Rajottem, hogy tenyleg nem vagyok tul a problemas pasi bantasain meg az egesztol. Okolom magamat is mielott barki megegyszer betamad, meg latom mekkora csodtomeg allapot ez. Nem hiaba fejeztek be azt ami eddig ment.
Nyilvan az utalkozasomat nem a ferfiak normalis fele erdemli meg. Mondjuk vannak nokben, ferfiakban abszolut gerinctelen fergek.
Eleg elkeserito pelda, mondjuk csaj eleg mazlista lehet. En nem szeretnek igy jarni, ahogy irtam ezert se akarok ismerkedni.
Inkabb magamba olom az energiat, meg hogy jobb ember legyek. Igazatok van, tok felesleges ragorcsolni arra h talaljak valakit minel hamarabb. Ennek pont az utolso szivasok voltak az eredmenyei. Bar szerintem azert ugyanoda nem fogok visszaesni pont azert, mert nagyon durvan figyelek az into jelekre. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!