Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan lánnyal, akinek nagyon csúnyák a fogai?
Figyelt kérdés
Nagyon-nagyon szabálytalan fogsor, fogkő, szuvas fogak, genetikailag sárgás szín. Nincs pénze rendbehozatni.2020. febr. 20. 16:35
11/16 anonim válasza:
Bocs de én nem. Szerintem ez igenytelenségre utal. Nem kell hollywood mosoly, de ahogy előttem is írták a körzeti rendelőben a tömés, fogkő leszedés ingyenes. Innentől kezdve pedig igénytelenség ha ennyinek se nézett utána.
Fogszabályzás és fehérítés más téma, de arra is lehet gyűjteni. Más az ha valaki hajlandó rá és más ha valaki le se sz*rja. Bocs, őszinte voltam.
12/16 anonim válasza:
A szuvas fogak, büdös szàj nem vonzó, szóval nem.
14/16 anonim válasza:
A kusza fog nem érdekes, de a fogkő és a tömés (nem fekete már rég, hanem csontszínű, azaz fog...) ingyenes...az már inkább trehányság és/vagy félelem.
(amúgy a nálunk pár éve lévő fogorvos pénzt kér az ingyenes dolgokért is nagyon sok ember szerint,ami nem szabályos. De ha szólsz? Barbár lesz legközelebb? Jobban, mint ami?)
15/16 anonim válasza:
Ha hányni tudnék a látványtól, akkor nem.
16/16 anonim válasza:
Igen mert azt bármikor meg lehet csinálni, és nekem is rosszak a fogaim 😂 együtt járnánk fogászatra , közös programként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!