Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen nehéz a férfiak sorsa társkeresés terén vagy miért van itt ennyi síró férfi vagy ez csak egy férfi hiszti lenne?
Figyelt kérdés
2020. febr. 14. 19:13
11/16 anonim válasza:
#10: Ennyi erővel x+1 olyan kérdést is ki lehetne válogatni, ahol néhány nő azon kesereg, hogy a férfiak csak ki akarják őket használni, meg hogy mindenkinek csak a plázacicák kellenek, őket viszont kutyába sem veszi senki. Az, hogy néhány férfi fikázza a magyar nők külsejét, vagy néhány nő siránkozik, hogy rájuk se néz senki, csak egy szelete a valóságnak. Ettől még rengeteg gyönyörű nő van az országban, és rengeteg olyan srác, aki észreveszi a csendesebb, átlagos külsővel rendelkező lányokat is. A válogatás is olyan dolog, hogy van, aki megteheti, és van, aki nem.
12/16 anonim válasza:
A férfiak sorsához csupán annyit, hogy a női társadalom kórusban üvöltözik ugyan az emancipációért meg az egyenjogúságért, de amikor ott lenne a lehetőség, hogy mondjuk ők kezdeményezzenek, akkor azt mondják, hogy na ők nem (tisztelet a kivételnek). Sok nőnek fogalma sincs, mit jelent az, hogy oda kell menned egy kvázi ismeretlenhez, vagy netán egy randioldalon írnod kell egy olyan embernek, akiről semmit sem tudsz, de azért már az első 2-3 másodpercben varázsold el az illetőt. Mivel sok nő egyáltalán nem kezdeményez, így nem is tudhatja, mit jelent a hazug, bunkó lekoptatás (főleg ha sorozatosan ezt éled át), mit jelent az, hogy gyakorlatilag néhány másodperced van arra, hogy mondjuk elnyerd egy ismeretlen nő szimpátiáját, vagy egy randioldalon néhány képen és egy levélen múlik a sikered, mert ha nem jön össze, akkor általában elsőre kiszórnak, és nem is lesz esélyed arra, hogy megismerjenek. És ez még csak a kezdet, mert ezen túlmenően még rengeteg energiát kell beletenned az ismerkedésbe, ami vagy összejön, vagy nem. Ehhez képest azért a nőknek nagyjából annyi a feladatuk, hogy eldöntsék, tetszik-e nekik az illető vagy nem, elmenjenek-e a randira vagy nem, mit vegyenek fel, és ha nem jön be nekik az adott személy, akkor döntsenek arról, hogy hogyan rázzák le.
13/16 anonim válasza:
Egyre több nő akar szingli lenni? Hát s
14/16 anonim válasza:
Bocsesz véletlen elküldtem... Szerintem ahogy mennek az emberek a 40 fele szerintem már nem akarnak annyira szinglik lenni mert hat egyedül megöregedni hosszu és fájdalmas folyamat...
15/16 anonim válasza:
Hiszti.
Egy kapcsolathoz egy nő és egy férfi kell. Olyan nincs, hogy a nők 99%-a kapcsolatban van, és válogathat a kérők közt, minden ujjára jut 10 férfi, miközben a férfiak 70-80%-a szingli, és soha nem is fog kelleni senkinek.
Ez csak két okból jöhetne létre.
1. Minden 100 születésre jut 10 lány gyerek, és 90 fiú. Ez nyilván nem igaz.
2. "A nők" egy speciális, szűk csoportot jelent a női populáción belül, akik a legjobb 10%, és mindenki rájuk hajt. 90% pedig szingli és nem kell soha, senkinek. Nyilvànvaló, hogy ez sem igaz.
Úgyhogy marad a rideg valóság, hogy ugyanaz a pár hím egyed adja elő a tragikomédiát, és a többség igenis boldogul a pártalálás során.
16/16 anonim válasza:
#15: Elméletben minden szép és jó, csak általánosítasz. Teljesen mindegy, hogy férfi- vagy nőtöbblet van-e, ha mondjuk valaki valamilyen okból bezárkózik a maga világába. Lehetsz te egyedül férfiként tíz nő között is, ha abból 6 párkapcsolatban él, 3 öreg, a maradék egynek meg nem vagy szimpatikus. Hiába van ebben az esetben nőtöbblet, esélyed sincs. Vagy elfelejtkezel olyanokról, hogy az emberek nem 0-100 éves kor között vannak folyamatosan kapcsolatban valakivel, mert létezik olyan, hogy szakítás, válás, halál stb. Lehet, hogy te mint férfi szívesen megismerkednél valakivel, de az illető pl. egy szakítás során akkora traumát él át, hogy nem akar ismerkedni. Rengeteg nő karrierista, sokan nem mernek elmenni még egy randira sem, de azért picsognak, hogy nekik milyen rossz, meg nem néz rájuk senki. Sok ilyen van, ők bezárkóznak a maguk világába, beleszürkülnek a tömegbe, nem nyitottak semmire, aztán meg csodálkoznak, hogy egyedül vannak. Lehet számokat és százalékokat összehasonlítgatni, hogy egy férfira hány nő jut születéskor, meg hogy hány százalék él kapcsolatban, csak ez így értelmetlen. Ma még mindig ott tartunk, hogy egy férfinak jóval több időt, energiát, pénzt stb. kell belefeccölnie egy ismerkedésbe vagy egy kapcsolat kialakításába, mint egy nőnek. Egyébként meg szerintem alapesetben egy átlagos kinézetű, normális viselkedésű lány (nem a betegesen rettegők, mert bármennyire is szeretnék ezt elhitetni önmagukkal és a világgal, a négy fal közé való visszahúzódás, a "harapófogóval kell kihúzni belőlem minden szót" mentalitás nem normális) jóval több bókot, flörtöt, meghívást (rosszabb esetben füttyöt, beszólást) kap, mint egy átlagos kinézetű, normális viselkedésű fiú. Átlagos külsejű srácként nem egy alkalommal dicsértem meg lányokat, észrevettem, ha mondjuk befestették a hajukat, míg én egyszer kaptam egy elismerést, hogy szépek a szemeim, párszor simogatást, meg néhányszor azt mondták, hogy jó a humorom, vagy hogy csinos vagyok, de legtöbbször ezt is az idősebbek. Ennyit a nők nehéz sorsáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!