Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen nehéz a férfiak sorsa társkeresés terén vagy miért van itt ennyi síró férfi vagy ez csak egy férfi hiszti lenne?
Figyelt kérdés
2020. febr. 14. 19:13
1/16 anonim válasza:
Nehéz a férfiaknak mert férfitöbblet van plusz egy generációra sok generáció férfija hajt.
Nyilván megy a siránkozás azoknak akiknek nem jut nő, de hát ilyen az élet. A természet a férfiakat versenyezteti úgymond a gének továbbörökítésééért, nem a nőket.
2/16 anonim válasza:
Nincs sok. Ugyanaz a 3-4 hulladék hisztizik.
3/16 anonim válasza:
Ugyanebben a témában sok a kesergő nő is!
4/16 A kérdező kommentje:
Nehéz a férfiaknak mert férfitöbblet van
Nincs többlet, sőt nőkből van több azért mert több a meleg meg több férfi megy ki külföldre mint nő
2020. febr. 14. 19:18
5/16 anonim válasza:
Van ezen az oldalon mondjuk egy maroknyi ilyen sirankozo ffi akiknek kb ez az egyetlen szorakozasa h ilyen celzott nogyulolo kerdeseket irogatnak ki (nem erre a kerdesre celzok). Viszonylag konnyu felismerni ezeket, ugyanaz a temak miert nem eleg a noknek a subaru (komolyan az autonarkas kerdesektol behalok pl), kinezet, penz, 'rendes pasi'. A tobbi meg asszisztál hozza, nyalogatjak egymas feneket.
6/16 anonim válasza:
Nem tudom, nekem pl. sose volt nagy szerencsém ilyen téren. Tény, hogy én is elég zárkózott vagyok, és nincs túl sok önbizalmam, de valamiért nem nagyon akarnak összejönni a dolgok. Volt, aki élőben hülyített, volt, aki neten ígérgette a találkozást, volt, aki szerintem csak valami mondvacsinált indokkal tűnt el. Pedig soha nem az elérhetetlen vagy a partyarc-plázacica nőkből válogattam, de nem sok jóról tudnék beszámolni. Nyilván bennem is van hiba, és azt is tudom, hogy nem vagyok Brad Pitt, de nem egyszerű feladat találni valakit. Mondjuk most már egyre inkább próbálok beletörődni a magányba, nincs értelme az újabbnál újabb sérüléseknek és a felesleges körök lefutásának.
7/16 anonim válasza:
Máshol is ez van nem csak itt, csak facebookon pl. senki sem fog panaszkodni saját névvel....az életben pedig maszkot hordunk, mert még munkánk sem lenne
8/16 anonim válasza:
Szerintem egyre több nő akar szingliként élni, vagy nem elég jó neki, akiket megkaphat és inkább egyedül marad, így sok férfinak nem jut nő. Ezért van a "sírás".
9/16 anonim válasza:
Nem lehet itt nagy probléma. Itt a gyk-n pont azt ragozták nemrég pasik, hogy milyen átlag alattiak (külsőre) a magyar nők. Tehát akkor biztosan minden lehetőségük megvan arra, hogy válogassanak:DDD
10/16 anonim válasza:
Ezt az oldalt azért ne vedd készpénznek! Pl a valóságba pont azt tapasztalom, h a nőkre jellemzőbb, h elegedetlenkedbek! Ugyan úgy ők is versengenek egymással! Sött, a nők még keményebben gáncsolják egymást mint mi férfiak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!