Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják az emberek rögtön azt, hogy keserű és kiégett vagyok, ha problémákról beszélek?
Én meg már nem. Azt nem mondom, hogy feladtam, mert valahogy sosem fogok tudni letenni arról, hogy családom legyen. Viszont most egy időre szüneteltetem az ismerkedést, mert már teljesen kicsinált lelkileg, és belekerültem egy ördögi körbe. Most magammal foglalkozok, és mióta nem randizgatok, sokkal jobban érzem magam. Azt mondják, ha nem akarod görcsösen, össze fog jönni magától. Ez nekem is bejött már egyszer.
29F
Mert az emberek csak a szépről, a jóról, a rózsaszínködös életről szeretnek hallani, és megjeleníteni pl.: a FB.-n.
Ez a trendi, a ciki dolog meg marad otthonra a négy fal mögé.
Sokan mondták ezt nekem is. Kiégtem a társkeresésből, gondolom ez látható is volt.
Aztán találtam egy hasonló morgós panaszkodós pasit és azóta együtt morgunk. Nem az életen vagy a saját életünkön, hanem a világon (bűnözés, klímakatasztrófa stb).
Mert ilyen világot èlünk. A legtöbb ember leszarja a másik problémáit, a maradèk meg még örül is neki.
De ha valaki ismerkdésnél csak panaszkodni tud azt én is messze elkerülöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!