Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés, amikor egy nő érdeklődő egy férfi iránt? Milyen az, amikor éreztetve van veletek, h vonzalmat éreznek irántatok? 26F
26 évesen nekem sajnos sose adatott meg, h tetsszek egy nőnek.. A külső adottságaimról nem tehetek habár igyekszek rajtuk javítani.. Mindig is csendes visszahúzódó fiú voltam, nem szeretek feltűnősködni vagy játszani egy olyan szerepet ami nem én vagyok....
26 évesen tehát sikerült azt elérnem, h soha egy nő figyelmét se keltettem fel, senki nem tartott érdekes férfinak, pedig vannak nagyon érdekes elfoglaltságaim amik nagyon le tudnak kötni és szeretem űzni őket, meg a munkahelyemen a munkatársaimmal munka közben megállás nélkül tudok beszélgetni hobbikról sportokról filmekről mindenről, mert sok témakörben szeretek olvasott lenni és bármihez hozzá tudok szólni vagy bekapcsolódni egy beszélgetésbe.. Nőkkel is fel tudok oldódni mint a férfiakkal meg tartalmasakat beszélgetek velük csak ők foglaltak..
Szóval sose érdekeltem senkit vagy legalábbis sose tapasztaltam olyat, h valaki érdeklődne irántam..
Viszont érdekelne olyan tapasztalt férfi társam véleménye, akiknek könnyen megy az ismerkedés illetve mindig fel tudták kelteni a nők érdeklődését..
Tehát milyen érzés az, amikor keresnek titeket? Amikor kérdezősködnek rólatok? Meg amikor azt érzitek, h valakinek vonzónak számítotok? Milyen érzés, h érdekeltek valakit?
Szeretném egy kicsit átérezni, h milyen lehet..
Köszönöm a válaszokat.
Nem tudom. Soha nem volt ilyesmiben részem és nem is nagyon lesz mostmár :"D
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!