Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért vannak annyira oda az olyan férfiakért, akiknek BMW-jük van?
En utalom a BMW-t mert alapvetoen egy bizonyos reteg vezeti de a szeretomnek pont ilyenje van, ket eves, raadasul ilyen turbo experience mittomen en mi. A lenyeg h iszonyat hangja van, ket utcaval lejjebb is lehet hallani es eloszor be sem akartam ulni mondvan ez egy “zaj doboz”, de olyan szinten erzem a kocsit mintha repuloben ulnek. Ja es of korsz ugy vezet mint a tobbi baromagyu bmw-es, en meg szofisztikalt BMW tulajt az eletben nem lattam.
Szoval a dolog paradoxonja, hogy annak ellenere h sztem BMW-vel utazni halal ciki-ez az “experience “verzio egy totalis eleterzes. En egyebkent Range Rover-t vezetek kb olyan lassan mint valami eti csiga.
Az auto markaja Sztem nem lenyeg siman elutazom egy Suzukiban is A-bol B-be, kicsit fapados de semmi baj vele, nem ertem miert huzzak le ennyien. Jaaaa kerdezo, es en egy 30 eves Trabival kezdtem (a nagypapame volt) de ket ev utan sajnos meghalt a kocsi (is).
Sztem azok a nok akik BMW -rol a gazdagsagra asszocialnak azok valahol allatira mas elkepzelesuk van a gazdagsagrol mint ami. Szamomra a gazdag pasi ugy indit hogy Bugatti-val jar.
Egy Ferrarira lecsúszik a bugyijuk, de egy Lamborgini tulaját akkor is lesz....opják, ha nem akarja :)
BMW egy túlárazott német sza...r, akkor inkább Audi, vagy Merci, ha csak erre futja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!