Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 30-as nőknek versengeniük kell a komoly kapcsolatot akaró 30-as férfiakért?
Abban a korosztályban már egyrészt nem olyan kapósak a nők, a 30-as férfiak zöme a 20-as női korosztályban keresgél, azoknak csapja a szelet. A másik dolog, meg az hogy komoly kapcsolatot abban a korban is nagyon kevés férfi akar még. A legtöbben menekülnek az olyan nőktől akik már puját akarnak. Pedig abban a korban legkésőbb már szülniük kell a nőknek, mert akkor van a kapuzárás. Egy férfinak jóval később.
Ezért kialakul egyfajta harc a "normális" pasikért abban a korosztályban? Végül is kereslet/kínálat, mivel a legtöbb 30-as nőnek (ezért vagy azért) nem kell a 30-as nő és/vagy a komoly kapcsolat, ezért csökken a kínálat férfiakból. De a kereslet ugyanúgy megmarad a női oldalról. Akkor így kialakul egyfajta verseny?
28 évesen ismertem meg a férjem, én 29 voltam. Soha életemben nem versengtem senkiért.
Én hagyománytisztelő ember vagyok, ha tetszettem valakinek az udvaroljon. Ez meg is történt.
Látszik, hogy férfi írta ki a kérdést... :D
Nem versengenek értem sajnos.
Te melyik bolygón élsz?
Ki a faxom akarna olyan 30-as férfiakért versengeni, akik arra az egyre nem alkalmasak, ami egy 30-as nő egyetlen célja? Mi ebben az állításodban a logika?
Csak szexre ott az egész 20-as korosztály, akiknek már a gondolatra is áll, hogy egy jó 30-as elkapja és betöri.
Csaladalapitásra az elvált 40-esek, akik jól be vannak járatva, értenek a gyerekekhez, és stabil az egzisztenciájuk.
Aki 30-as éveiben szingli, mert nem kelt el, az pont szingli is fog maradni. Semmilyen korosztályt nem mozgat meg egy csóró, kopaszodó, aggszűz pasas. Talán csak a hasonló nőket, ők meg nem arról híresek, hogy versengenek.
30-as férfi vagyok, komoly kapcsolatot szeretnék, de nem vettem észre, hogy bármilyen verseny is kialakult volna értem.:)
A nők nem versengenek senkiért sem, főleg nem az átlag, komoly kapcsolatot és családot alapítani akaró férfiakért. 30 felett is ugyanúgy a férfiak versengenek a nőkért. Aki meg nem verseng, az egyedül marad, hiába alkalmas a családalapításra.
Én nem versengek,válogatok.
35N
Nem alakul ki, mert ahány nő és férfi annyiféle igény.
De kérdezd meg holnap is, meg azután, meg azután, végül vonulj nyugdíjba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!