Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért vannak annyira oda az olyan férfiakért, akiknek BMW-jük van?
Figyelt kérdés
Több viccben olvastam olyat, hogy a nők szerint semmire sem jók az olyan férfiak, akiknek nincs a garázsukban BMW, mert ők biztosan nagyon szegények, emiatt szóba se jöhet, hogy olyanokkal párkapcsolatba kerüljenek.2020. febr. 4. 21:11
1/25 anonim válasza:
Egyetlen barátnőm párjának, férjének sincs BMW-je. Az enyémnek sincs. Ha neked a műhajas, műkörmös, műcsöcsös, felfújt szájú lányok az eseteid, akkor azért, mert ezeket a dolgokat a BMW-s pasijuk meg tudja fizetni. Ahol korábban éltem, ott a BMW cigány autó volt, szóval inkább cikinek számított.
2/25 anonim válasza:
Viccekben olvastad? Komolyan? A következő kérdésed pedig az lesz,hogy a szőke nők miért olyan buták?
3/25 anonim válasza:
Amikor trabantom volt akkor is volt barátnőm. Nem az autón múlik.
4/25 anonim válasza:
Szerintem az Audi jobb kategoria.
A bmw nem pènt sejtet, hanem inkább amolyan vagány menö alfahimet. Külföldön a csórók autoja amugy, egy hasznalt bmw-t mèg a postas is tud venni.
5/25 anonim válasza:
Mert a BMW még az a kategória amelyikkel lehet villogni de nem kell gazdagnak lenni, hogy vegyél egyet. Arról meg ne is beszéljünk, hogy sok nőnek nem számít, hogy hány éves, milyen modell...csak BMW legyen.
6/25 anonim válasza:
én nem szeretem az autós pasikat mert rosszul vagyok a kocsiban és tudom h pl egy bmw-s az életbe nem tudnék rávenni arra hogy vonattal menjünk valahova :D de pl balatonig 5x felkavarodna a gyomrom kocsiban
7/25 anonim válasza:
#6-os,ez nem történik meg ha te vezetsz.
8/25 anonim válasza:
A nők...nem minden nő.
Én pl nem szeretem a BMW-t!
9/25 anonim válasza:
Nekem csak az egyterű bmw-k tetszenek. Audi kizárt, az egy szar. Minden más autó oké, ha újszerű, és korszerű. És igen, fontos hogy legyen autója, mert nekem is van.
10/25 anonim válasza:
BMW?
Mi ez, 2000, faludiszkó?
Maserati, Jaguar,...
Budán, felénk most ezek mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!