Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van hogy a férfiak ezerszer jobban megőrülnek a világos vonású nőkért (szőke haj, kék/zöld szem, világos bőr), mint fordítva a nők az ilyen férfiakért?
Szerintem csak ritka a szőke, kékszemű pasi, emiatt kicsit nagyképűbbek az átlagnál. Nőben is ritka, de ott áthidalható ez a gond a hajfestéssel.
A nőknél a királylány a szép, nőies, nem a parasztasszony típus. A férfiak közül meg nem az elkényeztetett királyfi a vonzó, hanem a talpraesett, erős, bátor, favágó-tűzoltó tarzan. :D
Egyik nagymamám szőke hajú, kék szemű volt és én tőle szőke hajú és zöldesbarna szemű lettem, (férfi vagyok) amúgy mindenki más, tesóm, szüleim, többi nagyszülő barna szemű és barna hajú. Viszont inkább a hátrányait érzem, ha pl látom hogy az izmosságra, magasságra vagy arc jóképűségére kb velem egy szinten lévő, de sötétebb hajú/szemű/bőrű jó barátaimat arányaiban valamivel több csaj szokta megnézni, mint engem.
De azt is olvastam, hogy érdemes lenne elmennem Dél- vagy Közép-Amerikába, mert ott a latina csajok nagyon szeretik a szőke férfiakat. Itt Európa középső és északabbi részein meg inkább az itt egzotikusabb sötétebb a nyerőbb.
Hmm..
Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, David Beckham, Justin Timberlake, Justin Bieber
Most így hirtelen ennyi "világos" férfi jutott eszembe, akikért a fél világ odavan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!