Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mièrt kezd el idegesiteni minden pàrom pàr honap utàn? Min valtoztassak?
A mostani pàrommal 5 hònapja vagyunk egyutt es csomoszor idegesit... de kozben ha nem vagyunk egyutt, akkor meg hianyzik :D hulyeseg mi? Sok idot toltunk egyutt es mielott o lett 4.5 evig szingli voltam, azelott volt egy 1 eves kapcsolatom, ami elott 4 evig voltam szingli.1 èves kapcsolatnal ugyanugy elkezdett zavarni a masik par honap utan. Bar annal a sracnal mrg jobban. De kb ugyanay a helyzet.
Elegge magamnak valo vagyok, ugy erzem hogy mikor kapcsolatban vagyok nincs nyugtom.
Nagyon szeretem a baratom, olyan srac akire mindig is vagytam. Tetszik kivul is es belul is De valahogy csomoszor idegesit... nem akarom elrontani a kapcsolatot ezzel a baromsaggal.
Amugy sem kene mert mar 32 eves vagyok es nala jobbat (szamomra jobbay) tuti me talalnek soha... nem is akarok...nem hiaba voltam elotte majdnem 5 evig egyedul...senki nem mozgatott meg.
Annyorira egy gyoker nem normalis hulyw vagyok. Es utalom hogy ilyen vagok. Nem akarok ilyen lenni :(
Talán veled lehet probléma.
Kapkodsz sietsz, rosszul döntesz
Ugrálsz egyik kapcsolatból a másikba, először minden csilivili, aztán hamar mégsem.
Magyarul ráérsz, ne kapkodj ismerd meg alaposan rendesen az illetőt, ismerd ki, hagyj időt rá, és ne egyből azt képzeld el, hogy ő lesz életed értelme...
Ne éld bele magad egyből.
Ne görcsölj rá.
És nem biztos, hogy rögtön az első férfival már randizni kell aki azt mondja gyönyörű vagy.
És valószínű hiszékeny is vagy.
Lassan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!