Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért javasolják sokan, hogy ne "fullos" meg jó pasikat válasszanak a nők, és akkor majd nem lesz gondjuk?
"Szerencsére már nem keresek társat. Az én párom még különösebb sport nélkül is "fullos". Helyes arcú, magas, vékony, de férfias alkatú, sportosan elegáns stílusú, igényes, fiatal (csak azért emelem ki, hogy nehogy valami 40 körüli fószert képzeljenek itt el egyesek és elkezdjenek szokás szerint reménykedni, hogy majd ők is "beérnek"). Lassan 7 éve kapcsolatban van velem. Nem azért hűséges, mert a kutyának sem kell (kéne igencsak sok nőnek :P), hanem azért, mert olyan természete van és szeret. Ő egy nyugodt, stabil, rettentően kedves, de introvertált ember, aki csak a hozzá legközelebb állóknak mutatja meg a kicsit morbid, beteg humorú, izgalmas, jó értelemben perverz oldalát."
Majd térjünk erre vissza pár év múlva, mert szerintem neked mind1 hogy Józsit vagy Sanyit szereted, elvakított téged a "rózsaszín köd", s mind1 h ki van a másik végén, csak "köd" legyen. Nem sportol, mégis fullos.
......neked, a köd miatt. Majd később másról mást írsz, aki "ködösít".
Próbáld már meg kívülállóként nézni, hogy egy nyámnyila embert húzol fel, hogy kb ő a fitneszvilágbajnok.
"Elég jó köd, ami 7 évig kitart. :P Amúgy elég sokat képzelhetsz magadról, ha szerinted bárkit érdekelni fog a vergődésed. :/ Valahol szomorú."
Szerintem te 4ed annyit se érsz, és még ennél is kevesebbet tettél le az asztalra mint én. Nekem nem vergődésem van, hanem valóságom, és nem illúzióban élek. Rendben? Ismeretlenül lehet itt osztani az észt, de szerintem gyorsan alul maradnál. Tudod engem nem érdekel, ha férfi ha nő, egyenlőség van, méregessük akkor...
Multkor is belémveszett vmelyik fajtásad, én tettem ki képet magamról, sőt navos jövedelemigazolást is :) Egyből kuss lett. Azóta én nem hiszek 1 darab nősténynek se, csak vakítás, ködösítés, hazudozás, majd ha alul marad, egyszerűen lelép.
Mint a cigányok, pontosan ugyanaz a viselkedésforma.
"Megtörtént" ;)
Munkára fel......
Ne veszekedjetek már...
Peace and love.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!