Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az az országos botrány, ami a Schobert-video körül kialakult, mennyire kiterjedt jelenségről is van szó benne?
Nem vagyok Schobert Norbi pártfogója, nekem ő üzletember, nem pedig edző, és abszolút nem támogatom azt a felfogást sem, terhesség alatt is edzen egy nő, sem azt, ahogyan Rubint Réka szülés utáni legfontosabb dolga az volt, hogy leadja a plusz pár kilót, valamint hogy annyira szélsőségekbe csúszott el, ami miatt szilikonmelleket kellett csináltatnia magának, mert nincs értelmezhető testzsírszázaléka...
De.
Az, amit Schobert Norbi mondott, teljesen megállja a helyét a valóságban, nagyon sokan híznak el mértéktelenül a terhességükkel. Hogy mennyire általános jelenség ez, azt mutatja, hogy mekkora visszhangja volt ennek a dologknak. Ez önmagában nem oka egy válásnak, de az emiatti kihűlése a kapcsolatnak IS egy fontos részévé lehet az oda vezető útnak.
Látszik abból, hogy mennyire igaz ez az állítás, hogy ilyen sokan érzik megszólítva magukat az ügyben. Az ember arra reagál aránytalanul támadó reakcióval, ahol betalálva érzi magát. Ez rengeteg nőnek fájó pont, a saját maga átal is felfogott igazságtartalma miatt a leginkább kezelni nem tudott szembesítés a valósággal, és éppen ezért váltott ki ilyen indulatot. Aki sarokba szorítva érzi magát valami által, agresszívvá válik.
Ha ennyien váltak dühössé, ennyieket talált meg az üzenet tartalma.
Több helyen olvastam, olyanoktól, akik védelmükbe vették az állítást, hogy a videó egyébként igaz is, de Norbi nagyon alpárian és bunkón fejtette ki. Én szándékosan nem akartam megnézni a videót, mert nem akarok a bulvárba belemerülni, de miután egy olyan videós is, akinek a véleményére adokb Radics Peti is kifejtette elítélő véleményét, már kíváncsi voltam, milyen trágárság, obszcén agresszió volt a videóban...
...és semmi.
Teljesen higgadtan és korrekten beszélt, semmi indulatosság nem volt tapasztalható.
Hozzáteszem, ha valaki 20 kilót szed fel a terhessége alatt, az NEM a terhességéből fakad. Azzal csak a saját felelősségét fedi el valaki. Ez nem egyenesen következik a terhességből, hogy valaki ilyen indokolatlan súlykülönbséggel legyen szülés után. Ez nem természetszerűen van így. Párom anyja két gyerek után sem hízott el. A nagyanyja sem. A nővérem a terhessége után talán egy-két kilóval lett több, és most másodszor terhes.
NEM eredendő következmény a terhesség miatt húsz(!) kilóval többnek lenni. Ennyit nem indokol, nem magyaráz egy gyermek megszülése.
És hiába védekeznek azonnal támadással erre valakik, hogy a férfiakkal akkor mi van - igen, a férfiak is fogyjanak le. Pár hete csak, hogy egy újabb értékes embert vesztett el a társadalom Gesztesi Károly személyében, bár nem tudom, és ugyan a szívbetegség több okból is eredhet, de gyanítom, hogy a mértéktelen túlsúlya miatt. Ez viszont nem lehet kibúvó senki számára saját felelőssége alól.
#8 "Biztos ilyen nő is van, lehet őket is köpködni, amiért nem a te faxodba ültek bele."
Nem vágyok a társaságukra, a párom elegendő a számomra.
Felmerülhet benned, ha valaki erről beszél, nem azért teszi, mert hű de szexelne velük, vagy legalább valakivel, hanem mert az ő egészségükért szól.
És nekem ne mondja senki, hogy bárki "úgy érzi jól magát a bőrében", ha lépcsőznie is fárasztó.
----------
#9 "Ezt a kérdést törölni fogják, mert "szabályzatba ütközik"..."
A valóságot nem teszed láthatatlanná vele. Ha a tükör látványa feldühít, hiába töröd össze a tükröt.
#10 Mondtam, kifejtettem érthetően, hogy nem szimpatikus az, amit ez a házaspár képvisel, leírtam, hogy elítélem azt, amit példaként mutatnak.
De abban az egy konkrét videóban azok az elhangzott állítások tényszerűek.
Kedves hölgyeim és uraim! Ha a férj így gondolkodik, akkor nem koplalni kell, hogy megtarts egy ilyen lelki nyomorék rongy embert, hanem el kell válni! Aki menni akar, arra rá kell adni a kabátot! Nem vesztesz vele semmit, ha kilép az életedből. Inkább csak nyersz, mert lesz helye az életedben olyannak, aki nem egy darab húsnak lát!
Személyes tapasztalat. Puszika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!