Győrben a 15 órától kezdődő alakulóülésre helyi civilek és országos pártpolitikus is be szerettek volna menni de nem engedték be őket, ezért az Add ide a Didit című számot bömböltetik a bejáratnál. Szerintetek ez jó van így?
2019. nov. 7. 15:51
2/8 anonim válasza:
Én, mint vallásos ember személyes sértésnek veszem, hogy egy magát kereszténydemokratának hazudó közszereplő így semmibe veszi a tíz-parancsolat tiltásait!
Az én hitemet, az én vallásomat ne gyalázza senki büntetlenül!
3/8 anonim válasza:
Borkai szakmai előadást tartott az alakuló-ülésen a kupleráj mikéntjéről!
Arrogáns egy csóka...
4/8 anonim válasza:
Kispesten miért nem tüntet senki az éveken át ellopott milliók miatt???
5/8 anonim válasza:
Azok nem kereszténydemokraták, mint Borkai (szex)mester.
6/8 anonim válasza:
""Azok nem kereszténydemokraták""
Akkor aki nem kereszténydemokrata annak nyugodtan lehet lopni?
7/8 anonim válasza:
"Akkor aki nem kereszténydemokrata annak nyugodtan lehet lopni?"
Nem, de ők nem is ájtatoskodnak!
Mondjuk tőlük függetlenül a Fideszesekkel lopás ügyben nehéz versenyezni!
8/8 anonim válasza:
Dehogy van jól, szegény borkainál tuti beindult a pavlovi relfex, és az orrát piszkálva, álló farokkal kellett végigcsinálnia az esemény hátralévő részét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!