Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy mindenkinek az jön össze, amit NEM akar?
Figyelt kérdés
Azok az ismerőseim,akik komolyat akarnak, azoknak sose jön össze a rendes párkapcsolat.
Akik meg nem akarnak komolyat, azok mindig előbb-utóbb egy komoly kapcsolatban találják magukat, ahonnan pár év után kilépnek, mert nem is akarják az egészet.
Lényegében mindenki megszívja, mert ez így senkinek sem jó.
Az élet minden területén az akaraterő az segít elérni a célokat.
Párkapcsolati téren viszont pont fordítva van, itt minél jobban akarsz valamit ,annál esélytelenebb.
2020. jan. 26. 09:02
1/8 Lachesys válasza:
szerintem meg eleg sokaknak az jon osze amit akarnak.
3/8 anonim válasza:
Én már kiteregettem. Most kávézok. 😀😀
4/8 anonim válasza:
"Akik meg nem akarnak komolyat, azok mindig előbb-utóbb egy komoly kapcsolatban találják magukat, ahonnan pár év után kilépnek, mert nem is akarják az egészet."
Ha nem akarják, akkor mégis hogy a picshába maradnak benne évekig a kapcsolatban? Fegyverrel kényszerítik őket vagy mi?
5/8 anonim válasza:
Mert ha valaki nyugodt, lesz ami lesz alapon ismerkedik sokkal természetesebben kialakul valami.
6/8 anonim válasza:
Szerintem ez majdnem olyan, mint a mágnesesség. AZ embereknél is van egyfajta alap vonzás-taszítás dolog, és ez állhat mögötte.
7/8 A kérdező kommentje:
Kényelmi alapon maradnak benne a kapcsolatban.
2020. jan. 26. 12:33
8/8 anonim válasza:
A legtöbb esetben a nő lép félre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!