Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a párom mindenkinek akar venni ajándékot? Persze minden családtagnak.
Az van hogy az ő családi ajándékozási listája körülbelül 11 személyt tartalmaz..az enyém beleértve a páromat is, összesen 3 személyt.
Neki ott vannak a tesójai, azok párjai, egyik tesójának a két gyereke, anyja, apja, apja új párja (miért kell neki adni valamit is ? neki köszönhetően ment szét a család.),
Amikor megkérdeztem mi ez a nagy ajándékozási hajlam, mivel tudtam hogy ez nem volt náluk divat gyerekkoruk óta mert nem bírtak volna mindenkinek venni...akkor azt válaszolta hogy meg akarja mutatni mindenkinek hogy Ő igen is megteheti hogy mindenkinek vehet, mert hogy már nem lakik otthon és meg tud állni a sarkán..bizonyítani akar.
Na most a helyzet az hogy valóban nem lakik otthon mert nállam lakik, és csak annyit tennék hozzá hogy nem dolgozik.
Akkor minek akar meg miből akar bizonyítani ? Mert most csúnyán fog hangzani de az én általam megkeresett közös keretünkből nem fog mindenkinek ajándékot venni.
Egyébként is az apjával rossz a kapcsolatunk, az apja párjával méginkább, meg az robbantotta szét a családot, egyik tesójaval szintén rossz, annak a feleségével is..ugyanis ez a páros ellenünk van.
Így a 11-ből kiesett az apja, az apja párja, a tesója, annak a párja, a két gyerekük. Ugyanis én nem veszek a gyerekeknek sem ilyen esetben. Ha vennék akkor a szülei hülyének néznének..hogy nézd a barmot...kössz nem. Tehát már csak 5nél tartunk..ez esetleg, de ő túlsokat akar. Beszélni vele erről nem lehet mert azt mondja ha anyámék fejenként 3-4ezer értékű ajándékot kapnak, akkor azok is kaphatnak ugyanígy 3-4 ezer értékben mert egyenrangúak..persze. Akkor kidobok az ablakon 30-4ezret..fél fizetés szinte útiköltséggel.
Még Ő van felháborodva. Kicsit sokat akar..
Vélemény ?
Ilyen esetben szépen le kell ülni, hogy innentől közös kassza vége, külön kassza van. Ennyi a rezsi, ennyi a te részed, a maradékból mindenkinek azt veszel, amit szeretnél.
Ja, hogy nem dolgozik?? Nalad lakik, te tartod el? Akkor mi is van azzal, hogy megáll a saját lábán?
Persze. Tudjuk, 8 hónapja nem dolgozik, egy barom, képzésre se jár, de legalább jól néz ki.
Kamu.
Már megint túráztatod itt a népet. Az előző kérdésednél is túltoltad.
Addig még el is hittem, hogy nálad lakik, közös a kassza, és ő nagyvonalúskodni akar a tágabb családjával.
Amikor írtad, hogy nem is dolgozik, és még úgy akar ajándékokat venni, onnan már rájöttem, hogy kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!